Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mircea Toader: Alegerile parlamentare trebuie să fie la termen

Mircea Toader: Alegerile parlamentare trebuie să fie la termen

scris de A.B.
6 afisari

Mircea Toader nu este de acord cu propunerea lui Viorel Hrebenciuc ca alegerile parlamentare să aibă loc în octombrie, şi nu în noiembrie, aşa cum este stabilit.. El susţine, că alegerile trebuie să fie la termen, arătând că nu ştie dacă îi convine lui Ponta să aibă un guvern de trei luni.

toader

foto: dcnews.ro

„De ce să fie în octombrie? Să dea o motivaţie. Tot felul de mişcări din astea, nu ne convine, ne convine să fie în noiembrie cum este stabilit, dar îi convine lui Ponta să fie un guvern de trei luni?”, se întreabă Toader. El a declarat, pentru Mediafax, că alegerile parlamentare trebuie să fie la termen. „Au susţinut întotdeauna ca alegerile locale să fie la termen, să fie la termen şi cele parlamentare. Când ne convine le schimbăm, când nu ne convine nu le schimbăm”, a adăugat liderul deputaţilor PDL.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, luni seară, la Gândul LIVE, că democrat-liberalii sunt avantajaţi de legea uninominalului pur, chiar dacă nu îşi dau seama, el precizând că actuala putere încearcă să organizeze alegerile parlamentare în luna octombrie.

1 comentariu

vasile 22-05-2012 - 15:19

JIVINA CU DEGETUL RIDICAT , NU NE INTERESEAZA OPINIA TA DE JAF ORDINAR. LOCUL TAU ESTE ALATURI DE MIHAI BOLDEA IN PUSCARIE.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult