Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mircea Toader îşi cere scuze pentru afirmaţia „au băut până au adormit”.

Mircea Toader îşi cere scuze pentru afirmaţia „au băut până au adormit”.

scris de D.S.S.
9 afisari

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a retractat, printr-un comunicat declaraţia făcută luni despre victimele gerului şi îşi cere scuze pentru afirmaţia că aceştia „au băut până au adormit”.

Mircea Toader (Agerpres)

Mircea Toader (foto: Agerpres)

În legătură cu afirmaţiile făcute în cadrul emisiunii de la Realitatea TV, doresc să îmi exprim regretul pentru modul în care am definit o situaţie nefericită şi nedorită„, a explicat Toader. Deputatul Mircea Toader a mai explicat, în comunicat, că a reacţionat impulsiv, generalizând situaţii izolate şi că solidaritatea este importană în situaţii tragice, precum intemperiile care au afectat România în aceste zile. Astfel, deputatul a arătat că este alături de cei aflaţi în situaţii grele, în această perioadă.

Toader a spus că „a comis o greşeală de exprimare” şi a atras atenţia că „greşelile trebuie asumate” cu precădere de cei care activează în spaţiul public. „Sper să fiu înţeles pentru această regretabilă eroare şi să îmi fie acceptate scuzele publice„, a conchis Toader.

Deputatul Mircea Toader, a declarat, luni seară, la Realitatea TV că majoritatea celor care au murit în ultimele zile din cauza gerului „au băut şi au adormit acolo”. El a reiterat această idee şi la România Tv, spunând că cei care au fost găsiţi morţi au trecut întâi pe la cârciumă.

În ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat un număr de 207 persoane fără adapost şi cu hipotermie în unităţile medicale sau în locurile special amenajate pentru această perioadă cu temperaturi scăzute, conform Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sanatatii.

18 comentarii

tilvi 14-02-2012 - 15:28

Un dobitoc…

Sharaiman 14-02-2012 - 17:58

Degeaba. Toader trebuie sa-si dea demisia de peste tot. Nu are dreptul sa mai stea intr-o functie inalta in treburile tarii. JOS! In ultima vreme, asupra amaritilor de sinistrati, s-au abatut cele mai scirboase jigniri din partea pdl-ului. Numai si pentru aceste lurcruri, acest aprtid ar trebui scos din legalitate si desfiintat, iar cei care s-au facut vinovati de GENOCID asupra Romaniei sa fie aruncati in instanta, si pentru ei, reinstaurata PEDEAPSA CU MOARTEA.

Salut 14-02-2012 - 18:06

Nici nu ar fi interesant ce declara acest Neica-Nimeni daca nu s-ar corobora cu mai vechile sau mai noile afirmatii ale capilor PDL, Basescu si Ungureanu y compris.
In nici un alt loc nu s-au strans sub acelasi acoperis atatia ciocoi politici ca la PDL. Incompetenta si dispretul pentru pop-ulatia guvernata sunt constante ale reprezentantilor PDL, de oriunde ar fi ei.
Dar reactia acestui Neica-Nimeni exprima mult mai mult. Daca nici macar nu mai reusesc sa se abtina in fata camerelor, astia sunt efectiv RAI (in sensul anglo-saxon al cuvantului EVIL); ganditi-va in ce termeni elaboreaza legile.

sorin 14-02-2012 - 18:43

un idiot,care a parvenit tocmai pe munca si sudoarea acestora,pe care ,el,i/a numit betivi.sa/si aminteasca cum vara si toamna,el si fiisu,le fura cerealele trudite de acasti betivi si,isi face averi colosale prin evaziunea practicata la nivel inalt.

neacsum 14-02-2012 - 18:57

Declaratia lui Toader nu este o intamplare, nici o greseala. eA exprima clar si fara echivoc parerea celor ce ne conduc despre oameni si atitudinea , respectul, grija pe care o poarta romanilor. Toader ar fi trebuit demis din toate functiile pe care le are prin statul roman. si cu el toti cei care ii impartasesc opinia si politica.

un roman verde 14-02-2012 - 22:39

Pai n-a zis-o chiar el? Sau cum ramane cu „asumarea” greselilor? Hai, tovarasi din pedele, in cap cu Kyoru-chan, asumati-va odata si SCUTITI-NE!

digital 14-02-2012 - 22:45

mai corect era…ASOMAȚI-VĂ!

un roman verde 14-02-2012 - 23:26

Mai bine TRAGEM direct, ca de somat ii tot somam din ’89 si tot degeaba! Is cam multi, da’ ne descurcam noi! Vorba unui roman si mai verde: dam foc la puscarie si la casa de nebuni!

neacsum 14-02-2012 - 21:13

Daca la viitoarele alegeri acest individ si altii de teapa lui, mai este ales, sau mai sunt alesi, atunci ori ne-am tampit cu totii, ori suntem furati pe fata si daca ramanem pasivi si stam si ne uitam la televizor cum un nesimtit ne face cum ii vine lui la gura , nu ramane decat sa ne impuscam , singuri, ca sa nu ne mai ciuruiasca un alt Basescu .

urbos 14-02-2012 - 21:17

Pai nu o sa-l alegi tu? Ca nu stii ce-o sa urmeze. Mai bine stai sa te omoare astia, ce naiba, ca nu se stie ce se va intampa.

Sharaiman 15-02-2012 - 04:39

D-le Neacsu, fiti sigur ca acesti hirciogi de la pdl nu vor mai avea curajul sa iasa in lume in campania electorala. Lumea ii vor huidui si-i vor primi cu pietre, rosii, oua, etc. Nici ei nu stiu ce sa mai faca. In PDL, acum, sint sigur, e o degringolada la fel cu aceea de pe Titanic: scapa cine poate. „Nu stiu altii cum sint”, ca sa-l parafrazez pe Creanga, dar pentru mine, daca ma uit la clasa politica actuala, sa va spun drept, nu vad pe nimeni caruia sa-i dau votul meu, exceptindu-l pe Dan Diaconescu. Pe DD l-am vazut seara de seara pentru ultimii, hai sa zicem, 7 ani. Domnule, e craiovean, taran, abject, ordinar, mahalagiu, manelist, etc., etc., cum vrei d-ta, dar, dar, dar, acest om, in felul lui de a se comporta, da sperante acolo unde totul s-a naruit. Ma uit la toate televiziunile, la antene, la rtv, la realitatea, la protv, la kanal d, etc., si nicaieri nu am simtit acel spirit romanesc in care sa ma simt bine. Acolo, la otv, ma simt ca la mine acasa. Mai da unu o chiftea, mai auzi pe un geniu romanesc vorbind, mai auzi o tzatza din Bragadiru vorbind vrute si nevrute pentru 8 ore, mai transpiri la niste manele, dar, dar, dar, acolo, d-le Neacsu, pe cuvintul meu de onoare, am simtit Romania MEA, asa cum e ea, asa cum respira ea, asa cum transpira ea, cu prosti, cu idioti, cu nespalati, cu amariti, cu saraci, cu sclavi, cu stafii de oameni, dar sint ai mei, fara poleiala, fara retusari, fara exagerari; acolo sint romanii mei cei pe care-i stiu eu, si pe care-i vad in gari, in halte, pe cimp, la portile caselor lor de chirpici. D-le Neacsu, eu refuz ipocrizia, si nu doresc sa emit idei ipocrite in care nu cred. Mie nu-mi place clasa ingtelectual romaneasca, ipocrita, aservita, jumulita, aiurita, care se afla intr-o stare imponderabila, negasindu-si baza lor, radacinile lor. Eu cred in valorile neamului meu, eu cred in istoria eroica a neamului meu, eu cred in inaintasii mei, si respect, si vad in ei valori care aureoleaza spiritul meu. Eu sint cel ce sint pentru ca altii au fost inaintea mea. Eu in spiritul lor traiesc. Pentru mine Eminescu este esenta spirtuala a sufletului meu. Domnitorii neamului meu sint puncte cardinale, repere care ma ajuta atunci cind ma ratacesc in desisul realitatii mele de zi cu zi. De ce sa nu dam o shansa unui om, care incearca ceea ce nimeni in Romania nu a incercat? Daca ne-am intoarce la USL, ce-am realiza? E ca si cum ne-am recasatori cu o femeie de care am divortat. O cunoastem, o stim de ce este in stare; ce-am aduce nou in viata noastra decit aceleasi deziluzii si aceleasi depresii?

Cu respect!

urbos 15-02-2012 - 05:29

DD e un cacat cu mot, dar voteaza-l, totul e sa nu fie vreun maimutoti de-al lu Basescu, caci discursurile oteviste seamana bine cu propaganda basista care se chinuie sa-i spoiasca la fel pe toti.

Cercul 15-02-2012 - 07:38

Daca nu votezi, votezi, ce logic suna.
Antonescu e in aceasi gasca cu Basescu, se rimeleaza doar ca sa-i faca pe fraieri sa voteze cumva si sa fie gasca inca la putere.
Toti astia politicienii ii imbata de cap pe romani ca nu se poate ca tara sa n-aiba sefi, dar oamenii o sa se trezeasca si au sa fie Base, Ponta si Antonescu sefi doar peste cai.

Kalta Bosh 14-02-2012 - 21:25

Alt vaporean , aceleasi obiceiuri ! capitanul sa fie debarcat direct pe ponton!

urbos 15-02-2012 - 07:54

Antonescu nu e in aceeasi gasca. Demonstratia impotriva ideilor tampe pe care le emiti tu si altii, e simpla, si se referea la diferentele dintre starile democratiei si ale nivelului de trai sub diferitele regimuri si guvernari.

Cercul 15-02-2012 - 08:15

Dupa 89 n-a fost democratie. Un exemplu PCR este declarat ilegal, in ce democratie se pun restrictii de genul asta.

geek-a-contra 15-02-2012 - 08:52

1. partidul comunist roman (pcr) a fost dizolvat si nu interzis.
2. din 2006 exista, legal si inregistrat, partidul comunistilor „nepecerist”, sau asa isi zic ei…
3. inainte de a scrie incearca sa te informezi.
4. daca si restul postarilor tale sint la fel de competente….

Cercul 16-02-2012 - 08:13

Citare din sentinta Tribunalului Bucuresti:
„Acceptarea existentei în spectrul politic actual, a unei formatiuni politice purtând denumirea “Partidul Comunist Român” contravine interdictiei instituite de prevederile art. 3 lit.h din Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a României, reprezentând nu numai o actiune de sorginte comunista, ci si o readucere în memoria cetatenilor a fostului Partid Comunist Român, care, aflându-se la putere în perioada 1945-1989, a instaurat un regim totalitarist, o dictatura a carei înlaturare a fost principalul scop al Revolutiei din decembrie 1989. Trebuie subliniat ca, dupa instaurarea democratiei si consacrarea constitutionala si legala a pluralismului politic, nu se poate admite ca denumirea unuia din partidele politice din România sa fie identica sa reproduca în mod exact denumirea fostului Partid Comunist Român, care, în viziunea întregii populatii constituie exponentul dictaturii si a regimului de teroare instaurat în anul 1945 (în acest sens, potrivit art. 3 din Constitutia Republicii Socialiste România, “în Republica Socialista România forta politica conducatoare a întregii societati este Partidul Comunist Român.”)”
DECI legea interzice inregistrarea unui partid comunist in Romania. Deci in Romania nu exista democratie.
Esti un lingau al americanilor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult