Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Miting ACL gigant. Klaus Iohannis și-a lansat candidatura

Miting ACL gigant. Klaus Iohannis și-a lansat candidatura

scris de C.S.
10 afisari

Klaus Iohannis, liderul Alianței Creștin Liberale, a ales calea bătătorită de principalul său contracandidat, premierul Victor Ponta, lansându-și candidatura la alegerile prezidențiale cu surle și trâmbițe, în cadrul unui miting gigant. La adunarea din Piaţa Victoriei participă circa 50.000 de oameni.

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura.

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura.

Dragi români, vă mulțumesc că sunteți astăzi aici, vă mulțumesc vouă și în egală măsură celor care nu sunt astăzi aici, dar sunt cu gândul alături de noi. Mărturisesc, e un moment special pentru mine. Nu m-am gândit că voi fi aici nici în urmă cu 30 de ani, când am început să predau ca profesor, nici în urmă cu 14 ani, când am devenit primar al Sibiului. Eu, un profesor de liceu, cu nume de neamț, dintr-un oraș din centrul țării, voi fi azi aici, vorbind în numele a milioane de susținători cu o viziune pentru România”, și-a început candidatul ACL discursul.

Este o onoare și o mare responsabilitate. Pornesc în această bătălie pentru Președinția României cu încredere și convingere, forța mea este forța voastră, viziunea mea este viziunea voastră, iar victoria mea va fi victoria voastră. A venit vremea faptelor. Mă cunoașteți, eu sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale. Sunt un om al promisiunilor onorate, nu al scandalului și al spectacolului. Sunt un om care construiește, nu un om care distruge. Viziunea mea ca președinte al României poate fi simplu, dar cuprinzător, România lucrului bine făcut”, a adăugat Klaus Iohannis.

Dacă ai niște valori, le ai oriunde. Dacă nu ai valori și nu crezi în nimic când ești la Palatul Victoria, n-o să ai valori și n-o să crezi nimic nici când ești la Palatul Cotroceni”, a continuat acesta.

Parchetul General a închis dosarul în care șeful liberal era acuzat de conflict de interese, după ce acesta, în calitate de primar al Sibiului, a semnat un contract cu o tipografie a Forumului Democrat al Germanilor, formațiune pe care tot el o conducea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult