Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Miting PDL, împotriva USL. MRU cheamă cetăţenii în Piaţa Revoluţiei

Miting PDL, împotriva USL. MRU cheamă cetăţenii în Piaţa Revoluţiei

scris de A.B.
9 afisari

Mihai Răzvan Ungureanu cheamă cetăţenii să vină joi la mitingul organizat de PDL pentru a critica lovitura de stat a USL, iar celor care se simt apropiaţi de ideile lui le cere să poarte culoarea albă.

ungureanu

foto: dcnews.ro

„Ceea ce se întâmplă astăzi îmi aduce mie aminte, ca istoric, de momente negre din perioada interbelică. E motivul pentru care ne-am hotărât să participăm la mitingul de joi, din Piaţa Revoluţiei, la ora 18.00”, a anunţat fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu. Fac un apel către cetăţenii oneşti care ştiu cât de importante sunt valorile democratice să ni se alăture. Pe cei care se simt reprezentaţi de Initiaţiva Civică de Centru-Dreapta şi de echipa din care fac şi eu parte, îi chem să fie îmbrăcaţi într-o singură culoare: alb. Alb pentru că nu este o culoare asimilată vreunui partid şi este reprezentativă pentru onestitatea cu care ne raportăm la o schimbare profundă a politicii în România. Când toate valorile pentru care s-a luptat în decembrie 1989 sunt atat de brutal călcate în picioare nu ne permitem să rămânem în casă. Este nevoie de mobilizare până nu e prea târziu, a completat Ungureanu.El susţine că modul în care este călcată în picioare democraţia româneasca este un motiv serios pentru revoltă, nu pentru reflecţie. “Cred că perioada reflecţiei a trecut”, a spus  fostul premier pentru Hotnews, precizând că nu este un miting pro-PDL. „În ultima săptămână primesc din ce in ce mai multe mesaje din exterior care fac analogia între România şi Ucraina. Credibilitatea României scade, implicit capacitatea de a conduce negocieri în nume propriu pe diferite teme în interiorul UE sau bilateral. Imaginea aceasta de puci parlamentar nu face în niciun fel servicii calităţii democraţiei în România. Şi nu puţine sunt statele care au observat acest lucru”, a adăugat Ungureanu.

52 comentarii

salut 05-07-2012 - 13:26

Ei, vezi, ti-ai revenit !
Este ca te plictisisei sa postezi de sapte ori acelasi text trimis de la sediul PDL? Acum ai revenit la vorbirea naturala. Ma rog, in cazul asta, „vorbire” e un eufemism….dar daca spun ragaiala, nu cade frumos pe forum.

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult