Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mitingul pro-Băsescu s-a anulat din lipsă de susținători

Mitingul pro-Băsescu s-a anulat din lipsă de susținători

scris de Roland Catalin Pena
0 afisari

Astăzi 3 martie ar fi trebuit să aibă loc în piaţa Unirii din Capitală un miting pro-Băsescu. Dar, surpriză! Organizatorii mitingului pentru susţinerea lui Băsescu au anunţat că renunţă la manifestaţie.

Dan Cristian Popescu

Zilele trecute într-un material publicat pe acest blog mă întrebam dacă este sau nu este, pe 3 martie, miting pentru susținerea lui Traian Băsescu? Pentru că, oficial, Palatul Cotroceni tăcea. Iată că întrebarea mea a primit un răspuns: mitingul nu se mai ține.
Într-un mesaj postat pe pagina pe Facebook organizatorii mitingului spun: „Dat fiind faptul că o parte importantă a mass-media transmite în spațiul public încă de luni (27 februarie) informații false de natură să manipuleze opinia publică cu privire la întâlnirea pe care noi, susținătorii lui Traian Băsescu, o stabilisem pentru sâmbătă, 3 martie, la Piaţa Universităţii, am luat decizia de a anula acțiunea…”.
În concluzie mitingul pro-Băsescu s-a anulat din lipsă de susținători. Nu de alta, dar susținătorii lui Băsescu anunțau în mesajul-invitaţie  că „mitingul pentru susținerea lui Traian Băsescu nu e miting, ci o manifestație și nu e nici manifestație, dacă oamenii nu vin. Iar dacă oamenii nu vin, nu sunt invitate nici televiziunile”.

Alte articole de acelaşi autor

17 comentarii

Europeanuul 03-03-2012 - 18:42

In Romania, cultura si civilizatia occidentala a reprezentat tot timpul (de-a lungul istoriei) adevaratul motor al tuturor transformarilor. Romanii isi doresc mai mult ca oricand sa fie recunoscuti, validati si acceptati intr-o lume pe care (in ciuda unei retorici uneori resentimentare) nu inceteaza sa o admire. De aceea, esecul Schengen nu stirneste deloc miscari de protest pro-Basescu.

un crestin 03-03-2012 - 21:15

Dar uite ca esecul Schengen nu starneste deloc miscari de mase anti-Olanda.
Coboara de pe piedestal in public si vezi ca poporului nici nu-i pasa. Daca-si pune-n cap, romanul se duce pana unde vrea si- asa si- asa si pe jos…

प्रिंस Parpanghel Carpathians 03-03-2012 - 21:42

Personal consider ca un merit deosebit in atenuarea atacurilor impotriva E. S . domnul Presedinte Traian Basescu il detine si internautul care apare in acest blog sub nick-name urbos/sobru . Efectul este cunoscut sub denumirea de EFECT INVERS , concret cine doreste sa fie catalogata in aceiasi treapta cu susnumitul, desigur din motive evidente !

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 04-03-2012 - 04:48

Ce surpriza de proportii! Nu se paote asa ceva. Si eu care credeam ca la aceasta manifestatie de sustinere a „presedintelui” Basescu vor veni sute de mii de sustinatori din toata tara. Vom auzi din nou „superbul” imn al pdl-ului care, dupa parerea mea umila, ar trebui inregistrat si trimis in cosmos spre Vega, unde se pare ca ar exista viata asemanatoare cu cea de pe planeta noastra, ca sa recoleze si acolo milioane de pdl-isti. 🙂 Intre timp, la otv, delegatii din teritoriile tarii primesc telegrame cum circuscriptii electorale de la pdl, pc, punr, psd, pnl, cu mii de membri se inroleaza la pp-dd. Dar cine poate sa „creasa” aceste „minciuni” ? 🙂 🙂

Ciu Huhu 04-03-2012 - 09:39

DD e tigan, OTV e tiganesc!

urbos 04-03-2012 - 06:41

Oare unde sint grohaitorii basisti?
Mai e si porcul Roland, ticalosul care spune ca prin piete, demonstrantii anti-Basescu sint platiti.
Iesi ba porcule in piata….daca ai tupeu, iesi ca Suzana Gadea cu grenade in chiloti, scarba dreacu.

sanda sanda 04-03-2012 - 06:58

Si unii si altii ies fie pentru ca sunt activisti ai partidelor impreuna cu prietenii lor ,fie boschetari care nu au treaba. Cine mai iese la mitinguri?

Singurii care ies din convingere sunt cei care sunt cu Domnul Dan sau cu GIGI. Ei sunt poporul obidit.

Pertinax de Montcrabeau 04-03-2012 - 08:29

Care Dan?
Dan ţiganu’?

Care Gigi?
Gigi Fecali?

GUSTAV VON STEIN 04-03-2012 - 16:27

Imensa majoritate a romanilor,si-au demonstrat sustinerea fata de presedintele Bassescu, exprimindu-si pozitia la referendum.! Sunt oameni civilizati care isi vor exprima pozitia la alegeri .

Exista o mare diferenta intre indivizii dubiosi, prezentati de canalele de televiziune internaqtionale in diferite ipostaze ,care mai de care mai jenante DAR JUSTE ..batind capacele ,venind cu porcul ,devastind magazine ,xenofobi ,rasisti …si cetateanul civilizat ,ce nu se lasa manipulat .

Am vazut ca Narcis ,Laurentiu Crin George Antonescu de Ulan Bator, mai nou ameninta ziaristi PT CA II PREZINTA ADEVARATA-I FATA ,in trecut se razboia cu romanii din diaspora, cerindu-le chitante ,justificari ,dubla impozitare probabil…,,cine se aeamana se aduna.
iATA CINE-I DICTATORUL ,VREA PUTEREA ,IATA FASCISTUL SI GLOATA SUSTINATORILOR SAI ANTISEMITI ,AGRAMATI A-I BUNULUI SIMT ELEMENTAR PE DIFERITE SITE uri.se manifesta ZGOMOTOS.

NEAVIND ARGUMENTE INCEARCA SA INTIMIDEZE

Cum este aresat vre-un privilegiat ,interlop ,proxenet imediat observam asocierea ,legatura dintre acestia si CUPULA DIN CONDUCEREA VREMELNICA A PNL pentru ca se cere SUSPENDAREA PRESEDINTELUI ,CADEREA GUVERNULUI……
MA-NTREB ,TINERII DEMOCRAT LIBERALI DORM !?

CETATENII ACESTEI TARII TREBUIE AJUTATI SA IASA DIN HIPNOZA I

Ciu Huhu 04-03-2012 - 18:22

DA, ROMANII TREBUIE SA FIE AJUTATI SA IASA DIN HIPNOZA SCHIZOFRENICULUI DICTATOR BASESCU!!!!!!!!

digital 04-03-2012 - 19:43

da,mă po-rc ordinar,de asta are nevoie chiorul tău,de oameni civilizați,pe care să-i manevreze cum vrea el odată la cinci ani,sau când are je-gu-l din el,chef,nu ți-ar mulți înainte de propagandist bășit….
ăia tineri,dorm cu mă-ta în timp ce tu scrii aici pe forum….

Zdrahonea echte Rumanische Staat burger 04-03-2012 - 19:44

Liebe Herr Gustav von STEIN, merita tot respectul preocuparea Domniei-Voastre spre binele si propasirea Poporului Roman ! Dar constat cu stupefactie ca Ilustra Dumnea-Voastra Persoana nu detineti cateva informatii utile, pe care eu nevrednicul cetatean i-mi permit sa va aduc la cunostiinta. Excelenta -Sa domnul Presedinte TRAIAN BASESCU a avut un program electoral din care ,deocamdata dupa 7 ani , NU a RESPECTAT NIMIC ! Nivelul de trai la peste 80% din cetatenii Romaniei este cu mult sub cel al Comunitatii Europene, iar la capitole esentiale ne situam sub standardele tarilor africane !Poporul Roman este ATINS in FIBRA NATIONALA prin INFOMETAREA SISTEMATICA si DEMOLAREA SISTEMULUI SANITAR ! Iar DOMNIA-VOASTRA propune masuri de natura paleativa! MEIN RESPEKT LIEBE HERr STEIN (PIATRA )

vic 05-03-2012 - 15:24

pentru dan cristian ..felix ,minci kkt ,sustinatorii lui basescu sint majoritari ,su giii ,lin giii si pupinii usl. sau imputit(nat) ,mai ,..in gura presei sintem majoritari ,mai frustratilor infometa ti …ciinele de drum lung si prostii de grija sustinatorilor”

digital 05-03-2012 - 16:24

zici că ești ejacularea kiombului la ku-rul ,lui nutziii,când era beat…mort…
marș la k-k-t…..!
vic-ul,p**ii….de ck-at sunteți,v-a sunat orologiul,imbecililor!

Ciu Huhu 05-03-2012 - 16:45

Da sinteti majoritari, in IAD, voi basistii in frunte cu dictatorul Basescu!

vic 05-03-2012 - 16:38

ai facut un pas inainte ,stii sa scrii si sa citesti ,dar stai prost cu gindirea ,..limba romana are peste 65.000 de cuvinte ,mai exerseaza ,..pseudolac imputit,cartile cu poze te au prostit

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult