Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Modificări la Regulamentul Camerei Deputaţilor

Modificări la Regulamentul Camerei Deputaţilor

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunţat, marţi, că toate amendamentele la Regulamentul Camerei vor fi discutate săptămâna viitoare în comisie şi a arătat că este în favoarea sancţionării invitaţilor care tulbură lucrările plenului.

Roberta_Anastase

anastase

Preşedintele Camerei a explicat pentru Mediafax că deşi sunt amendamente de ultimă oră, sunt binevenite.

Sperăm ca săptămâna viitoare să facem comisie şi să dăm un vot asupra modificărilor la Regulament„, a precizat Roberta Anastase.

Cât despre sancţionarea celor care fac gălăgie în plen şi în comisii, Anastase a spus: „Vedem cum va fi formulat amendamentul. Noi vorbeam categoric de un an de zile, pentru că în momentul în care există un comportament cum a fost cel care a trebuit să-l suporte domnul Mircovici care viza ameninţări, automat lucrurile acestea nu se pot întâmpla într-o instituţie cum este Parlamentul României”.

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a propus, luni, în Biroul Permanent, ca invitaţii care tulbură lucrările de plen sau ale comisiilor să fie sancţionaţi cu interdicţia de a mai participa la acestea o perioadă determinată.

Şi discursul preşedintelui Traian Băsescu a fost întrerupt, săptămâna trecută, de câţiva nemulţumiţi care au strigat de la balcoanele Parlamentului “demisia” şi “Regele Mihai”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult