Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Monica Macovei: Dacă Justiţia este curată, va curăţa şi clasa politică

Monica Macovei: Dacă Justiţia este curată, va curăţa şi clasa politică

scris de A.B.
2 afisari

Monica Macovei susţine că cea mai grea reformă este cea care are loc în Justiţie iar prima  care trebuie combătută este corupţia din Justiţie, întrucât o Justiţie curată va duce şi la curăţarea clasei politice.

monica macoveiEuroparlamentarul PDL Monica Macovei este de părere că în România, dacă deciziile luate de politicieni se bazează pe corupţie, acestea sunt strâmbe.

„Cea mai grea reformă în trecerea de la dictatură la democraţie a fost şi este în Justiţie, iar corupţia în Justiţie este prima care trebuie combătută pentru că Justiţia rezolvă problemele celorlalte puteri”, a explicat Macovei pentru Mediafax.

Ea a subliniat că dacă Justiţia este curată, va curăţa şi clasa politică.

“Dacă deciziile luate de politicieni se bazează pe corupţie, sunt strâmbe, acesta fiind efectul cel mai nociv. În loc de decizii corecte, vom avea decizii strâmbe din cauza corupţiei”, a spus Macovei.

1 comentariu

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 03-04-2012 - 11:50

Doamna exx procuror este mai naiva si idealista decat sistemul in care a debutat. Ca sa schimbi JUSTITIA naravita si aplicata pe spinarea subiectilor, trebuie schimbat insusi ….boborul(dea-dreptul imposibil). Monica Macovei pluteste in nori, iar fostul procuror Gh. Mateut traieste real si bine ,desii a fost cel mai slab procuror pe timpul ciumei rosii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult