Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Monica Macovei salută Legea care o lustrează

Monica Macovei salută Legea care o lustrează

scris de D.P.
1 afisari

Monica Macovei a afirmat, sâmbătă, că ea se numără printre cei care aplaudă adoptarea Legii lustraţiei, deşi ideal ar fi fost ca actul normativ să fie adoptat la începutul anilor ’90.

Monica Macovei salută Legea care o lustrează

‘Sunt printre cei care aplaudă adoptarea Legii lustraţiei. Cred că niciodată nu e prea târziu pentru asta. Sigur că era ideal să o facem la începutul anilor ’90 şi să scăpăm de această politică şi clasă politică tulbure şi în mare parte coruptă. Dar e bine şi acum. Iar dacă preţul adoptării acestei legi sunt eu, foarte bine’, a declarat Macovei, după ce a susţinut un discurs în cadrul celei de a patra conferinţe naţionale a mişcării ‘Noua Republică’.
Monica Macovei a adăugat, potrivit Agerpres, că Legea lustraţiei ‘nu este o variantă care să fi fost lucrată’ pentru că a fost adoptată în viteză, iar acestea sunt singurele comentarii pe care le are de făcut. Europarlamentarul democrat-liberal nu a dorit să comenteze despre faptul că doar procurorii sunt incriminaţi în această lege şi a adăugat că poate o să candideze la Preşedinţia României în 2014 dacă nu o să poată fi ministru. ‘Să fim serioşi, sigur că a fost făcut (articolul care incriminează procurorii – n.r.) de colegii de la UDMR ca o plată pentru criticile pe care le-am adus, cum de altfel au şi spus unor colegi PDL, să mă învăţ minte că sunt într-o coaliţie şi i-am criticat pe acele proiecte de lege prin care voiau să modifice Codul Penal şi să scoată, de pildă, parlamentarii de la infracţiunea de luare de mită’, a susţinut Monica Macovei.

7 comentarii

milosul 03-03-2012 - 16:04

Aceasta sinistra a distrus ROMANIA. Aceasta individa, a promovata legea de numire in functie a procurorilor, de catre presedinte in detrimentul CSM-ului. De aici a inceput drama romaniei. Aceasta scursura i-a dat lui basescu arma cu care acesta a incercat sa controleze romanii. Eu condamn aceasta individa si spun cu toata convingera ca este responsabila de tot dezastrul facut in Romania. Daca acesta individa n-ar fi fost basescu n-ar fi existat, cel putin pt cel de-al doilea mandat!!!!!!

panzerballe 03-03-2012 - 16:42

Al cui esti tu pishat uman?

milosul 03-03-2012 - 17:33

Eu sunt un om din popor, spre deosebire de tine care esti o javra ordinara!!!!! Esti un jeg, individule!!!!!!!!!

vasile 04-03-2012 - 11:54

panzerboule,de ce mai traiesti.esti o javra extraordinara.cata sila poti sa ne provoci.ce exprimare de primat poti avea…dobitocule faci umbra pamantului degeaba.la hazna cu tine,pentru ca este locul tau……

digital 04-03-2012 - 12:39

las mă că epatezi tu prin erudiție….deontologule care ești….bou așa!
du-te dreq pedalac împu-țit

milosul 04-03-2012 - 13:22

vasile = javra ordinara ????????

Europeanuul 03-03-2012 - 18:33

Amendamentele formulate si adoptate in ultima clipa (i.e. excluderea din categoria lustrabililor a fostilor membri ai corpului diplomatic a fostei nomenclaturi precum si a fostilor membri din activul UTC) au avut un singur scop: evitarea intrararii sub incidenta legii a noului premier MRU si a noului director al SIE, ambii numiti in functie de bastanul tarii: Traian Basescu (pe care-l prinse revolutia in postul de Director General al Inspectoratului Marinei Civile din Cadrul Ministerului Economic al Republicii Socialiste Romania)

Pe o parte, fostii comunisti destoinici (si inalti demnitari si profitori ai fostei nomenclaturi) condamna in mod retoric (si agresiv;) nedreptatile fostului regim comunist, iar pe cealalta parte, tot ei, se delisteaza singuri din categoria lustratilor. Am ajuns sa o traiesc si pe asta!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult