Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Moțiune ACL: Guvernul pregătește fraudarea alegerilor

Moțiune ACL: Guvernul pregătește fraudarea alegerilor

scris de A.H.
4 afisari

Guvernul pregătește fraudarea alegerilor. Acuzația îi aparține liderului ACL și viitor candidat la președinție, Klaus Iohannis, care a anunțat că Alianța va depune o moțiune de cenzură împotriva cabinetului condus de Victor Ponta.

Klaus Iohannis îl atacă pe Ponta.

Klaus Iohannis îl atacă pe Ponta.

Iohannis a subliniat că ACL vrea să „oprească abuzurile PSD și ale Guvernului Ponta într-un domeniu extrem de sensibil”.

„Noi am considerat că cel mai îngrijorător complex de teme din această perioadă se constituie din încercările Guvernului Ponta de a pregăti o posibilă fraudare a alegerilor — OUG 45 de pregătire a alegerilor, OUG de legalizare a traseismului politic în administrația publică locală.

Toate aceste demersuri trebuie sancționate și moțiunea de cenzură care va fi pregătită de specialiștii noștri în perioada imediat următoare se va axa pe acest domeniu”, a spus Klaus Iohannis, într-o conferință de presă comună cu președintele PDL, Vasile Blaga.

„Inițiatorii au spus că este o problemă extrem de urgentă și trebuie rezolvată acum, ori joi de când au discutat-o în Guvern iată că s-a făcut luni și nu s-a publicat nimic. Este cel puțin straniu și noi bănuim că ceva acolo nu este în regulă că altfel joi seara putea să fie publicată OUG, cum s-a întâmplat de alte ori când s-a publicat Ordonanța, nici nu fusese discutată până la capăt și a apărut în Monitorul Oficial. Noi bănuim Guvernul că are anumite demersuri ascunse și vrem să știm”, a conchis Iohannis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult