Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Motiunea de cenzura a PSD: “Romania – un fleac, au ciuruit-o”

Motiunea de cenzura a PSD: “Romania – un fleac, au ciuruit-o”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Pesedistii au anuntat joi finalizarea textului motiunii de cenzura impotriva Guvernului pe care ar urma sa o semneze si liberalii. Documentul are 40 pagini, dupa cum a precizat senatorul PSD Olguta Vasilescu, si se intituleaza in mod ironic “Romania – un fleac, au ciuruit-o”, urmand sa fie depusa pe 17 mai, cand se vor comemora “4 luni, 3 saptamani si 2 zile din drama pe care o traisec romanii”.

De altfel, parlamentarii liberali si soial-democrati pot initia, dar nu si adopta o motiune de cenzura prin care sa cada Guvernul, pentru ca nu au suficiente voturi. Vasilescu a mentionat ca titlul motiunii face trimitere la declaratiile lui Traian Basescu de dupa castigarea celui de-al doilea mandat, cand referindu-se la pesedisti, a spus: ”Un fleac, i-am ciuruit”. In motiune sunt radiografiate mai toate segmentele: situatia economica si financiara a Romaniei, problemele privind salariile, pensionarii, somajul, neaccesarea fondurilor europene, agricultura ‘adusa la sapa de lemn’, colapsul social, transporturile ‘trase pe dreapta’, egalitatea de sanse valabila ‘doar pentru camarila portocalie. Olguta Vasilescu a mai precizat ca textul motiunii nu a fost transmis si PNL, urmand ca o decizie politica sa fie luata intre Victor Ponta si Crin Antonescu.

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat joi, pentru NewsIn, ca saluta decizia PSD de a depune motiune de cenzura si a adaugat ca liberalii au pregatit deja o versiune de text impotriva Guvernului, subliniind insa ca intre PSD si PNL nu e o competitie cine e mai “motionist”. “Noi salutam decizia PSD si faptul ca au o versiune proprie, urmeaza probabil sa le punem laolalta, sa vedem gradul lor de compatibilitate si sa depunem. Si termenul de 17 mai mi se pare rezonabil. E corect ca fiecare partid, functie de ideologia lui, sa aiba unghiul sau de abordare”, a subliniat Vosganian.

0 comentariu

CALUGARUL 05-03-2010 - 12:24

Mai ales cea cu invitatii. Vine lume multa, taticu. Iar daca invitatii sunt si ei de soi, va creste ratingul ca scula lu’ Cogea Mitu ! (explicati-i si lui Irinel cine-a fost asta !) … Cred ca aveti o problema majora la java ca iar incepe sa se incarce greu de tot pagina. Ajungeti ca defuncta Ziua pe care o mai puteai accesa numai de pe Firefox, ca a aia au un browser destept si stie sa ocoleasca erorile de java. Pe explorer e nasoala treaba. Ca sa nu mai spun de organizarea site-ului. Aveti multe articole interesante care s-au pierdut de tot si nu le mai gasesti la rubricile unde ar fi trebuit sa le gasesti, ca sa nu mai spun ca sunt articole vechi care au rincezit pe undeva pe la josul paginii. Weekup, webmaisterule !, sau vrei sa le aduc pe cele cinci gratii de la ziuaonline sa va repare greselili ?

Aloo, baietii ? Pe unde ati ascuns-o pe Irinel ?

Sa ne traiasca nenea Unteanu. Mi-e dor de dinsul si de articolele lui. Rugati-l sa ,,bage mare”, ca lumea-l asteaptaaa ! Imi pare bine ca i-ati gasit un scaun decent si nu l-ati pus sa stea pe calorifer ca pe ,,diva” aia !

Hai, hai baieti si bagati o data varianta aia noua de homepage ca se-arunca Huhu de la balcon. :-)))

Irinel, de ce ma fierbi ? Baga strimbe, cuNva, tante Anca ? M ?

CALUGARUL 05-03-2010 - 12:31

Nu mai bagi nici o noutate de ce se intimpla pe-acolo ? Io n-am timp sa hunt stirile din moldovioara mea, bre ! Matale o faci cel mai dihai. Ca care mai ie treaba pe-acolo ? Ne unim sau ne bagam picioarele in ea de saracie ?

Si ca veni vorba, este, cuNva Irinel moldoveanca ? Ca cam pare ! Ca dac’-ar fi ?, presh m-ash face la picerili iei !

Auzi, nene Georgica ?, apleaca-ti urechiusha-ncoa sa nu ne auza tante Anca : ce shanse am, bre ? Pe scala de la unu la zeshi ! Sar’mina, trai-ti-ar ! …Cum la ce ? Hai, bre, nu te mai face ca nu precepi ! Nu vezi cum fierb ca barabula-n ceaun ?

CALUGARUL 05-03-2010 - 12:35

deseara ma duc iar la discoteca sa scot drashii din mini, bre, ca nu mai poci de focu’ iei. Am sa dansez cu o croatianca (pute si asta de misto ce ieste, mincaaa-ti-as!, – dar nu ie ca romincuta mea) shi-am sa dansez pe melodia asta, bre

http://www.youtube.com/watch?v=TcgKnGx59WQ

Cu gindul la Irinel si la blugii ei aia strimti ! … Nuu, ca nu s emai poate cu chinurili astea, bre !

Suca 05-03-2010 - 15:31

[quote name=”CALUGARUL”]Mai ales cea cu invitatii. Vine lume multa……….
Aloo, baietii ? Pe unde ati ascuns-o pe Irinel ?

Sa ne traiasca nenea Unteanu. Mi-e dor de dinsul si de articolele lui. Rugati-l sa ,,bage mare”, ca lumea-l asteaptaaa ! Imi pare bine ca i-ati gasit un scaun decent si nu l-ati pus sa stea pe calorifer ca pe ,,diva” aia !

Hai, hai baieti si bagati o data varianta aia noua de homepage ca se-arunca Huhu de la balcon. :-)))

Irinel, de ce ma fierbi ? Baga strimbe, cuNva, tante Anca ? M ?[/quote]

Tov Brânzovenescu de la Briucsel mai lipsea 🙁 Pe SRS nu-l vrei?
Abia astept s’apara si FelicS Ciciuriciu _ cum ii spunea un blogist pe la Ziuleaua lu’ Sorin Ovidiu Bashinutza.

Dupa aia putetzi inchide si aici…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult