Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Moţiunea de cenzură va fi votată vineri

Moţiunea de cenzură va fi votată vineri

scris de M.A.
1 afisari

Birourile permanente ale Parlamentului au decis ca moţiunea de cenzură „Opriţi guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!” să fie citită luni şi dezbătută şi votată, vineri, începând cu ora 9.00.

Motiune de cenzurăChestorul Senatului, Radu Berceanu, a precizat că, în şedinţa Birourilor Permanente, s-a stabilit ca dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură să aibă loc vineri, începând de la ora 9.00, transmite Mediafax. El a menţionat că, iniţial, s-a propus ca şedinţa Parlamentului pentru dezbaterea moţiunii să aibă loc joi, însă, din motive de agendă externă, s-a stabilit ca aceasta să aibă loc vineri.

Pe 18 aprilie, Liderul grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, a depus miercuri, în numele Opoziţiei, moţiunea de cenzură cu titlul „Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!”, la Cabinetul preşedintelui acestui for legislativ.

2 comentarii

Retrogradat digital . 23-04-2012 - 17:24

Orice guvern de dupa 1989 a avut vulnerabilitati ,in primul rand datorita legislatiilor in vigoare. Guvernul actual nu este scutit, de aceleasi metehne, dar aici este aplicata si o presiune concertata din partea unor reprezentanti ai celor mai oculte forte antistatale si antinationale, si care profitand de nemultumirile indreptatite a unor categorii defavorizate cauta sa se salveze impreuna cu averile obtinute ilegal si fraudulos.

mircea 24-04-2012 - 07:50

dar cei care sunt la putere de 12 ani si au facut averi ilegal si suspcte,de ce nu pot fi cercetati ???Sant nenumarate cazuri concrete de cetateni care nu au nici un fel de pregatire ,dar sunt persoane publice si stiu foarte bine sa fure ,si au constituit grupuri organizate si aparate de sisteml care genereaza coruptiesi crima organizata ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult