Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Motiunea impotriva lui Berceanu a cazut

Motiunea impotriva lui Berceanu a cazut

scris de Ziua Veche
0 afisari

Dupa ce au dezbatut timp de aproximativ trei ore o motiune depusa de parlamentarii PSD plenul Senatului a respins motiunea “Transporturile din Romania, trase pe dreapta de guvernarea cu aceeasi orientare”. Chiar daca senatorii condusi de Mircea Geoana au cerut si demisia ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, pedelistul nici nu si-a facut vreo grija in privinta mandatului sau. In discursul sau de la tribuna, Berceanu a fost chiar ironic recunoscand si faptul ca PDL nu va putea face mare lucru pentru a schimba in bine soarta transportului feroviar. In vreme ce 47 de senatori s-au pronuntat in favoarea motiunii existand si 65 care au votat “impotriva” a fost si un senator care s-a abtinut.


Pesedistii i-au reprosat lui Berceanu managementul defectuos, care a dus la colapsul sistemului de infrastructura din Romania. Au fost si situatii hilare care au starnit zambetul unanim al parlamentarilor aflati in sala. In discursul pe care l-a avut, liberalul Mircea Diaconu s-a plans de faptul ca pedelistii isi aroga pe nedrept paternitatea inaugurarii autostrazii Transilvania. Diaconu a tinut un discurs ce nu parea sa aiba corespondenta in actualitate el vorbind despre Unirea Principatelor si despre Mihai Viteazu. „Vreau sa va spun ca Unirea Principatelor Romane n-a fost facuta neaparat de Ferdinand, ci a fost inceputa de Mihai Viteazul si terminata dupa generatii intregi de Ferdinand, ceea ce inseamna in traducere contemporana ca acea autostrada cunoscuta, Gilau-Turda, a fost probabil sapata ani si ani de zile, platită ani si ani de zile, si finalizata cu succes si foarte bine, si la mai mare, de guvernarea dumneavoastra”, a spus Diaconu, referindu-se finalizarea celor 42 de kilometri dintre Gilau si Turda de pe tronsonul 2B al Autostrazii Transilvania. Udemeristii si senatorii independenti nu au agreeat deloc ideea introducerii acestei motiuni acestia fiind de parere ca ar fi mult mai constructiv daca Guvernul ar fi lasat sa lucreze in acest domeniu de activitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult