Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Motiunea impotriva lui Seitan supusa votului final

Motiunea impotriva lui Seitan supusa votului final

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Deputatii vor vota, marti, motiunea simpla initiata de PSD+PC impotriva ministrului Muncii, Mihai Seitan, dupa ce aceasta a fost discutata luni, in plenul Camerei Deputatilor.


In cadrul discursului sau, Seitan a incercat sa demonteze punctual toate acuzatiile pe care i le-au adus deputatii opozitiei. Potrivit Agerpres, el nu a uitat sa mentioneze ca principalul semnatar al motiunii – PSD – s-a aflat la carma Ministerului Muncii chiar in momentul elaborarii legii unitare de salarizare, punct pentru care a fost el criticat in demersul antiguvernamental. Motiunea anti – Seitan va fi votata marti de deputati, tot astazi urmand sa fie dezbatuta si votata motiunea lliberalilor impotriva ministerului Sanatatii, Attila Cseke.

0 comentariu

CALUGARUL 01-03-2010 - 12:13

pentru ca exista un dar ! … Mchael Jackson ? Se incearca cu disperare recuperarea datoriilor pe care acesta le avea : 500 milioane de dolari. Dupa ce se vor fi recuperat acesti bani, nici dracu n-o sa mai auda de paparuda asta.Sa fim seriosi ! … Michele Jarre ? O paparuda ! Tjesto ii da lectii la toate capitolele. … Discount ,,1%” la cartile ,,regelui” ? M-apuca risul ! Cit este discount-ul la o carte de 10 lei ? … Iris ? Ce-au facut ? I-au deshumat ? Ii credeam de mult cintind prin rai sau iad.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult