Acasa Actualitate-InternaPolitica interna MR Ungureanu pregăteşte o tehnicalitate pentru Parlament

MR Ungureanu pregăteşte o tehnicalitate pentru Parlament

scris de M.A.
6 afisari

Mihai Răzvan Ungureanu pregăteşte o “tehnicalitate” pentru Parlament. Partidul Forţa Civică va lansa în dezbatere un cod de conduită şi integritate a parlamentarilor în cursul lunii ianuarie a anului viitor.

ungureanu

MR Ungureanu pregăteşte o tehnicalitate pentru Parlament

„Menţin ca prioritar proiectul de cod de conduită a parlamentarilor. Este o chestiune de tehnicalitate. Trebuie să vedem cum putem discuta acest proiect şi la nivelul Camerei Deputaţilor şi la nivelul Senatului. Zilele acestea nu a fost timp pentru aşa ceva, dar textul îl vom avea gata la începutul lunii ianuarie. Îl vom pune oricum în dezbatere publică din partea Forţei Civice şi sper să existe interes din partea tuturor celor care doresc ca Parlamentul să fie un Parlament cu reguli clare, cu reguli precise, de la prezenţă până la activitatea parlamentară nemijlocită în comisii”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

“Şi sunt convins că un asemenea cod de etică şi de integritate a parlamentarilor vine în aşteptarea tuturor românilor care au votat şi care nu au votat, dar care-şi pun încrederea în democraţia română. Parlamentul are un mare deficit de credibilitate şi are nevoie de asemenea reguli. Ce am spus trebuie să şi facem. Şi acest cod este una dintre obligaţiile noastre”, a declarat preşedintele Partidului Forţa Civică.

5 comentarii

mosionroata 20-12-2012 - 16:15

Tehnicalitate? Mai dom’ profesor doctor, de unde ai mai scos pocitania asta de cuvant? De la englezi? Suna ca dracu’ , vorba unui clasic in viata. De ce nu zici mai simplu „detaliu”, care ar fi una din traducerile substantivului „technicality”?

MI-5 20-12-2012 - 19:26

Poate i-a mai ramas ceva creme si unguente de cand era prim-ministru…
va lustrui cu ele scaunele parlamentarilor…
deci „tehnicalitate” este destul de corect pentru actiunea asta…

oprean ioan 20-12-2012 - 19:28

Domnule parlamentar Ungureanu,
„Tehnicalitate” nu exista in limba romana. Nici unguentitate, parfumeritate, kobeitate, papucitate si CECEALUTCERITATE nu exista, dar tind sa fie asimilate.

Pribeagul 20-12-2012 - 20:42

🙂

Tema de casa la clasa III-a:

Care este adjectivul substantivului viorea?

Un coleg a dat un raspuns interesant: viorea.
A sustint raspunsul prin existenta versului: Foaie verde viorea…

digital 20-12-2012 - 20:52

așa e unguentule,tehnicalitatea va face furori sau furouri,ca și atunci cănd a numărat roberta!!!!
te dreq de retardatul pământului!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult