Acasa Actualitate-InternaPolitica interna MRU, la final de mandat: Nu m-am simţit singur sau sacrificat

MRU, la final de mandat: Nu m-am simţit singur sau sacrificat

scris de A.B.
1 afisari

La final de mandat, Mihai Răzvan Ungureanu a dezvăluit că nu are niciun fel de regret legat de activitatea guvernamentală şi a ţinut să precizeze că nu s-a simţit singur sau sacrificat.  

Mihai-Razvan-Ungureanu1

foto: dcnews.ro

Nu am regrete, a fost o experienţă extraordinară, pe care o retrăiesc în memorie oră cu oră şi zi cu zi. Nu m-am simţit singur sau sacrificat, a spus Ungureanu.

El a promis că va lupta în continuare pentru construirea unei Românii puternice.

„Sper, în continuare, să pot construi acea Românie puternică, pe care oameni de cultura, onestitatea, îndârjirea şi dăruirea celor pe care i-am avut colegi în guvern să o poată locui şi conduce”, a adăugat Ungureanu.

El şi-a exprimat dorinţa de a avea un stat demn, puternic, democratic, prosper, o Românie cinstită, în care membrii Guvernului să nu aibă probleme penale, în care legea să fie respectată şi onestă.

Şi mai ales, pentru cei care înţeleg, o Românie în care cuvântul dat să fie respectat întocmai, a declarat, vizibil emoţionat, Mihai Răzvan Ungureanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult