Acasa Actualitate-InternaPolitica interna MRU: Pentru mine, Băsescu nu este un model politic

MRU: Pentru mine, Băsescu nu este un model politic

scris de A.B.
8 afisari

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu vede în preşedintele Traian Băsescu un model politic de urmat. Cel puţin, nu din punctul său de vedere.

ungureanu si basescu

foto: puterea.ro

Şeful Executivului nu  crede că în politică există genul de modele şi a dezvăluit că Traian Băsescu nu este un model politic pentru el. Cu toate acestea, Ungureanu a recunoscut, la o emisiune tv, că relaţia pe care o are cu preşedintele este una foarte bună, de pe urma căreia are multe de câştigat.

„E mult spus că Traian Băsescu este pentru mine un model politică. Nu prea există modele în politică. Omul politic Traian Băsescu nu este replicabil şi nici nu e bine să fie aşa. Ar putea să existe replici şi după cei care au dus războaie mondiale şi nu e bine să se întâmple asta”, a declarat premierul.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 19-04-2012 - 12:41

A mai avut cineva, indiferent cine din ,,arcul guvernamental ,sau al puterii cu acoliti cu tot” sa faca o astfel de declaratie in Romania de dupa 89. Cu exceptia catorva care au oricum exceptare medicala. Ca cei din actuala ,,opozitie” au avut perioade de dulce coabitare cu non sacre dar monster!, iar acum injura , salivand dupa ciolanul morganatic. Caci M.R. U are gene de VAINQUERRE, alde ariciu a castigat eliminarea de sanse, iar meekul tetulescu nu este barbat nicea cat Olguta Vasilescu (exx.prm)..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult