Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mugur Isarescu, decorat la Cotroceni

Mugur Isarescu, decorat la Cotroceni

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Presedintele Romaniei, Traian Basescu, i-a decorat marti, la Palatul Cotroceni, pe Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei si pe membrii Consiliului de Administratie al BNR din perioada 2004 – 2009.

 

  

 

Mugur Isarescu a primit Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Colan, “in semn de inalta apreciere pentru rezultatele de exceptie obtinute in activitatea de cercetare si promovare, la nivel academic, a fenomenelor economice, pentru efortul deosebit pe care l-a depus, in calitate de Guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, in vederea elaborarii si implementarii cu succes a politicilor monetar-bancare, prin care s-a asigurat stabilitatea financiara a Romaniei”.

De asemenea, cu ocazia implinirii a 130 de ani de la infiintarea Bancii Nationale a Romaniei, pentru rezultatele exceptionale obtinute in elaborarea si implementarea cu succes a politicilor monetar-bancare, care au asigurat stabilitatea financiara a Romaniei, presedintele Romaniei a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Mare Ofiter domnului profesor universitar dr. Silviu Cerna si domnului dr. Lucian Croitoru; Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Comandor domnului profesor universitar dr.Virgiliu-Jorj Stoenescu; Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Ofiter domnului profesor universitar dr. Florin Georgescu; Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler domnului profesor universitar dr. Eugen Dijmarescu, doamnei Maria Ene, domnului dr. Valentin Lazea, doamnei dr. Agnes Nagy, domnului dr. Napoleon Pop si domnului dr. Cristian Popa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult