Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mugur Mihăescu, Garcea, candidează la Sectorul 5

Mugur Mihăescu, Garcea, candidează la Sectorul 5

scris de A.B.
25 afisari

Mugur Mihăescu intră în cursa electorală pentru Sectorul 5. El se va bate pentru şefia primăriei cu Marian Vanghelie (PSD), Atănăsoaiei (PDL), Romanescu (UNPR) şi independentul Stoichiţă.

mugur mihaescu

foto: antena3.ro

Actroul Mugur Mihăescu vrea să câştige Primăria lui Vanghelie.

„Voi candida pentru Primăria Sectorului 5 ca independent. Am strâns semnăturile, iar vineri îmi depun candidatura”, a declarat Mihăescu pentru Gândul.

De altfel, Mihăescu pleacă de la start şi alături de Mihai Atănăsoaiei, din partea PDL, şi Corin Romanescu, din partea UNPR.

Pentru ocuparea scaunului de primar se luptă şi finul lui Marian Vanghelie, Cătălin Stochiţă, care strânge semnături în sector. Stochiţă a candidat şi în 2004, din partea PSD, la momentul respectiv Vanghelie intrând în cursă ca independent.

În februarie anul trecut, actorul Mugur Mihăescu a fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde, el declarând la acea vreme că Garcea conduce România de douăzeci de ani şi că a intrat în politică tocmai pentru că o urăşte.

În octombrie 2011, Mugur Mihăescu a demisionat din Partidul Verde, anunţând însă că doreşte să se implice în continuare în activitatea politică în calitate de independent

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult