Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nastase are infiltratii in Zambaccian

Nastase are infiltratii in Zambaccian

scris de Ziua Veche
3 afisari

Fostul premier pesedist Adrian Nastase tine sa avertizeze Patriarhia Bisericii Ortodoxe din Romania ca are infiltratii la terasa casei din Zambaccian, iar firma constructoare este aceeasi cu cea care a castigat licitatia pentru construirea Catedralei Neamului.

Liderul PSD spune, intr-o postare pe blogul sau, ca a aflat din presa ca proiectul pentru realizarea Ansamblului arhitectural “Catedrala Mantuirii Neamului” a fost castigat de o firma din Bacau,  SC Vanel Exim SRL Bacau care va incheia cu Patriarhia Romana contractul de proiectare complet, in valoare de 100 de milioane de euro.

“Cum cunosc competenta si calitatea celor de la Vanel, din proprie experienta – este firma care a facut proiectul pentru imobilul din Zambaccian – ma gandesc ca poate ar trebui sa avertizez Patriarhia, si pe romanii care vor da bani pentru aceasta constructie. Cateva imagini de zilele trecute din Zambaccian, unde a trebuit sa spargem terasa, pentru ca apa se infiltra in casa, in dulapuri, in birou… Marele avantaj a fost acela ca firma respectiva nu ne-a dat, nici pana azi, planurile, si de aceea doar DNA – care nu a dorit sa ne dea o copie -, stie unde sunt tevile in pereti si eventual microfoanele”, se mai plange fostul prim-ministru.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult