Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nastase: “Contati pe mine!”

Nastase: “Contati pe mine!”

scris de Ziua Veche
2 afisari


Liderul PSD Adrian Nastase a facut sambata primul pas spre oficializarea candidaturii sale la jiltul de sef al PSD, afirmand ca este foarte hotarat sa candideze. El a tinut sa asigure, la o emisiune de televiziune, ca este un om care isi respecta promisiunile. Astfel, intrarea oficiala in cursa pentru presedintia partidului ar urma sa fie facuta la Consiliul National de joi. “Nu sunt un june in politica, nu am o miza personala in aceasta competitie si de aceea am dorit sa verific in discutii cu mai multi dintre colegii mei, daca proiectul Adrian Nastase este un proiect care sa intereseze”, a explicat fostul premier social-democrat.El a explicat ca a amanat anuntul oficial privind candidatura pentru a evalua foarte atent sustinerea colegilor din teritoriu pentru ca, ”neavand o miză personala, sa nu fie un fel cruciat care merge singur spre ‘locurile sfinte’, cautand acolo solutie”. Fostul premier a mai mentionat ca a simtit ca in partid exista dorinta unei formule politice care sa combine intarirea structurilor locale ale partidului cu o formula de conducere “mai coerentă, cu un mesaj unitar”. “Contati pe mine”, a conchis Adrian Nastase.

0 comentariu

Nellu 22-02-2010 - 20:23

Furtuna intr-un pahar cu apa.Intrebarea este daca” reclamatia” este admisibila la CEDO si daca au fost indeplinite toate „procedurile legale in Romania”.Domnul in cauza este nu numai tovaras de drum al multor corbi aflati si azi in puncte cheie din „secreta organizare a statului roman” are si merite: declaratie de avere transparenta.Deci este un corb cinstit si cum se spune corb la corb nu scoate ochii.
O avere de aproape 400.000 de euro.Ca o furnică, Opriş a strâns în patru conturi de la Bancpost o gră­ma­dă de bani, după cum urmează şi ne mi­nunează: 167.000 de lei într-un cont curent, 162.000 de lei şi 48.000 de euro în două depozite bancare şi un fond de investiţii bancar de 30.000 de lei.
Anual, şeful STS câştigă 142.227 de lei plus o indemnizaţie CA de 1.617 lei, iar so­ţia, de la firma SC Omni­vision Con­sultanţă SRL, a ridicat doar 20.400 de lei. Dar ce nevoie ar fi avut de mai mult?

Toata conducerea STS a fost nu­mită de Tra­ian Băsescu prin hotărâre a CSAT, în 7 de­cembrie 2005. E vorba de şeful STS, gen.-lt. ing. Marcel Opriş, Corneliu Grigore, prim-adjunctul acestuia, şi genera­lul de brigadă ing. Ionel So­rinel Va­silca, toţi trei fiind colegi de promoţie a Co­legiului Naţional de Apărare în 2006. Anii plini de prosperitate ai generalului Opriş sunt 2006-2009. În această perioadă, şeful STS şi so­ţia Camelia au făcut următoarele achiziţii: 3,4 hectare păşune şi 25 de hectare pădure la Podul Dâm­bo­vi­ţei, 450 mp de intravilan la Bra­ga­di­ru-Ilfov, iar anul acesta a cumpărat la Eforie un apar­tament de 64 mp.

In rest mai are si o „afacere transparenta” unde statul roman a investit aproape 150 mil eu ,iar conform poverbului :”ochiul stapanului ingrasa vita” pana la CEDO cu acest caz ajutat de corbii din justitia corbeana locala va iesi linistit la pensie….

aristide buzuloiu 24-02-2010 - 07:02

Cred ca tema desecretizarii trebuie pusa juridic si in alt mod..
Nimic nu vom sti corect, daca simutan cu desecretizarea, LEEA TRANSPARENTEI VA FUNCTIONA! UN EX.Stie romanul cati bai romania a luat dela FMI, in ce conditii si ce s-a facut cu EI ! Solutia este in mainile ns. dar daca ne vom solidariza cu totii in jurul a 2 idei: SA NE INTOARCEM la MUNCA si sa LUPTAM PASNIC PENTRU ADEVAR !
Chemarea ns. trebuie sa fie SOLIDARITATE eficienta !
Aristide

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS