Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Năstase: Sunt necesare soluţii foarte serioase

Năstase: Sunt necesare soluţii foarte serioase

scris de M.A.
3 afisari

Guvernarea USL să fie „solidă, serioasă” şi să nu existe probleme de „redirecţionare a unor bani” astfel încât la alegerile viitoare USL să nu se prezinte ”doar cu bandaje aplicate”, a declarat vineri seara Adrian Năstase.

adrian_nastase„Vreau şi sper ca această guvernare să fie o guvernare solidă, foarte serioasă şi care nu aibă probleme doar de genul acesta de redirecţionare a unor bani. Nu cred că ne vom putea prezenta la alegerile parlamentare doar cu bandaje aplicate în aceste şase luni. Din acest moment sunt necesare soluţii foarte serioase. Considerând că măsurile de austeritatea sunt importante eu cred că trebuie făcut un amestec, un mix cum ar spune cei de la Banca Naţională, mult mai inteligent cu măsuri de creştere economică”, a afirmat Năstase.

El a spus că este prea devreme să comenteze din cine va fi format noul guvern.

„Doamna Andronescu este super activă şi eu cred că a avut un rol foarte important atâta timp cât funcţionam în Opoziţie. Acum bănuiesc că ne vom exprima pe roluri”, a spus liderul social-democrat.

Întrebat dacă va contribui la formarea listelor de miniştrii preşedintele CN al PSD a spus că decizia privind formula guvernamentală trebuie să îi aparţină preşedintelui partidului Victor Ponta pentru ca echipa cu care va lucra să fie o echipă „apropiată şi cu care să se simtă confortabil”.

Adrian Năstase a ţinut să precizeze că opţiunea sa absolută este ca Guvernul să fie format din persoane cu experienţă care să dea un sentiment solid, seriozitate şi profesionalism.

Social-democratul a afirmat că USL nu a ştiut până în după amiaza zilei de vineri că va forma guvernul. „Guvernul va fi format în urma unor discuţii între PSD, PNL şi PC. Va trebui să existe un echilibru şi din acest punct de vedere”, a susţinut Năstase.

10 comentarii

BULA 28-04-2012 - 14:57

Jegurile din PSD au falimentat tara. Au dat hidrocarburile la straini, au distrus industria. Iar Androneasca a pus pe butuci invatamantul. Nu ma gandeam ca USL va veni la conducere cu aceleasi cazaturi cu care a facut rau in trecut. Macar de ochii lumii, ar fi trebuit sa scoata in fata alti escroci, sa le dea romanilor o speranta de mai bine.

BULA 28-04-2012 - 15:12

Nu se mai satura, ciumele dracului.

BULA 28-04-2012 - 15:15

Gradul de profesor universitar e gradul de trandaveala suprema. Androneasca le-a dat profilor universitari salarii enorme. Macar de ar face ceva bun pentru tara asta.

BULA 28-04-2012 - 15:17

Ordinarii astia ar face orice ca sa ia bani nemunciti. Vorba aia, o viata are omul.

digital 28-04-2012 - 15:25

ce ai mă,p**ă,ai ajuns să vorbești singur?!
du-te-n m.mătii în izdraiel și su-ge-ți-o veșnic!
ce te fute grija de români?!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 28-04-2012 - 15:53

….ma semidoctule, nu am fost vreodata fan-bulache, dimpotriva, dar aici isoscelu are ceva dreptate. Scoala facuta in RO.manica era clasa la nivel mondial, azi a ajuns la nivelul penibilului absolut, cu ac. democratie originala made by ilici de Oltenita &. …

digital 28-04-2012 - 16:17

kh-kh-a-țihilor,voi să tăceți, împuțiților,amândoi,deoarece,mă jegurilor,voi nu ați ajutat cu nimic această țară,pe care o pretindeți ca origine,limbă și leagăn,doar ați lătrat și ați profitat de pe urma ei…
asingurul lucru,pe care l-ați facut bine,dar nu perfect,a fost să o săpați și s-o erodați,în beneficiul vostru,mânca-v-ar iadul de scârboșeniile dreq!
dar românii adevărați vor renaște,cu sau fără voia voastră mă,rebuturilor aservite ce sunteți!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 28-04-2012 - 16:39

Deranjeaza adevarul pork imputhit !

digital 28-04-2012 - 16:58

nu,mă ordinarule!!!!
adevărul meu,tocmai,că nu deranjează!
așa zisul vostru,adevăr,este lătura pe care încercați să o împrăștiați peste acest,popor!
jighodiilor!!!

BULA 28-04-2012 - 15:27

Sub luminata conducere a ME de catre Androneasca, invatamantul liceal a ajuns de cacatul cacatului. Parintilor le e teama sa-si mai dea copiii la scoala, din cauza atmosferei proaste din scoli. Ii invata acasa pe copii cu un program serios de lucru, cu ordinea si disciplina, si cand ajung la liceu se lasa de carte pentru ca li se pun note de la 8 in sus, faca sa invete ceva.

Nu cucoana asta a propus anul trecut sa-i bage la facultate pe absolventii care n-au luat bac-ul ? Sa le fie rusine PSD-istilor ! De cand trandavesc in Parlament, au pierdut contactul cu poporul si cu realitatea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult