Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nebunie maximă în USL

Nebunie maximă în USL

scris de D.P.
11 afisari

Liderii USL nu s-au înţeles, la întâlnirea de miercuri, pe subiectele legate de comasarea muzeelor şi de OUG privind desemnarea unei conduceri interimare la TVR, potrivit unor surse din USL, care au precizat că miniştrii liberali nu vor semna o OUG privind TVR. Premierul a plecat de la sediul PNL, unde a stat mai puţin de jumătate de oră.

Roşia Montană. Întâlnire a liderilor USL la SenatAnterior, premierul nu ajunsese la un acord cu miniştrii liberali legat de situaţia de la TVR şi a decis, astfel, să plece la sediul PNL pentru a discuta cu preşedintele Crin Antonescu.

Liderii PNL insistă pentru continuarea procedurii parlamentare în cazul numirii conducerii interimare a TVR, dar şi pentru renunţarea la iniţiativa de comasare a Muzeului Ţăranului Român cu Muzeul Satului.

La prânz, preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, au avut o întâlnire la sediul USL.

5 comentarii

digital 18-12-2013 - 23:22

ce muzee ale satului și țăranului în centrul Bucureștiului?!
aici e vorba de clădiri pe bani grei și terenuri așijderea!

Virgiliu Soare 19-12-2013 - 12:33

Se vede ca sunteti din punct de vedere intelectual nul. Imi pare rau ca va spun adevarul, dar muzeele ofera celor ce ne viziteaza esenta vietii satului romanesc si locul fiintei nationale in devenirea omenirii. Iar in Europa urbanizata industrial, satul romanesc inca mai fiinteaza si confera cultura. Iar crimele pe care le perpetreaza actualul guvern culturii romanesti tradeaza tot aceeasi saracie intelectuala si mai ales morala. Rezultatul acestei atitudini se va vedea nu peste mult la urne. Sa auzim numai de bine!

digital 20-12-2013 - 19:35

…………esenta vietii satului romanesc si locul fiintei nationale in devenirea omenirii………

foarte tare remarca!
chiar mi se potrivește!
ceea ce nu dețineți și nu veți înțelege niciodată, este că eu chiar nu am nevoie de muzee în oraș, deoarece m-am născut la …..esenta vietii satului romanesc si locul fiintei nationale in devenirea omenirii.

….iar dacă vreți să oferiți …celor ce ne vizitează, ceva…esență faceți bine și mențineți satul românesc și țăranul românesc în parametrii de subzistență națională în arealul lui original, nu în surogate artificiale gen Muzeul Satului și Țăranului în DownTown!
vă deplâng atitudinea și principiile!
data viitoare voi fi mult mai acid!
cu deosebit respect,,,,Țăranului și Satului Românesc!

ValVerde 20-12-2013 - 20:10

Papagalule
🙂

digital 20-12-2013 - 20:18

mătta!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult