Negoiţă vs Negoiţă

scris de A.B.
4 afisari

Deputatul PSD Robert Negoiţă a declarat sâmbătă, că, dacă partidul îi va cere să candideze la Primăria Sectorului 3, crede că va lua cu faptele şi nu cu numele din electoratul actualului primar, Liviu Negoiţă.

robert negoita psdRobert Negoiţă este convins că va lua o mare parte din electoraul actualului primar, Liviu Negoiţă prin faptele sale, ci nu prin confuzia de nume. Robert Negoiţă a recunoscut că nu credea să-i fie „ruşine” că poartă numele Negoiţă, din cauza primarului Sectorului 3. „Să ştiţi că sunt foarte trist şi nu credeam vreodată să-mi fie ruşine de numele de Negoiţă şi mi-e ruşine pentru că nu mă onorează ce a făcut Liviu Negoiţă în Sectorul 3. Dar nu contează, în următorul mandat am să fac tot posibilul să scot ruşinea de pe acest nume, Negoiţă„, a afirmat deputatul PSD.

El a a atenţionat că dispune de enorm de multe resurse, el fiind cea mai mare resursă. “O să vedeţi în campanie, sunt dependent de muncă. De dimineaţa până noaptea, dacă nu am ceva de muncă, mă simt foarte rău, ceea ce nu este cazul, pentru că am o activitate foarte intensă „, a adăugat Negoiţă.

3 comentarii

AntiLivache 27-03-2012 - 20:13

Jos odata cu omul asta care nu este capabil decat sa fure de la noi.El conduce un sector intreg si fura cat pentru o tara.Liviu Negoita ai tot la fel de multa simpatie cat are Traian Basescu.Oamenii ca tine sunt o rusine.

urbos 27-03-2012 - 20:28

Si Negoita astalalt tot o japita. Neinspirata alegere.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 27-03-2012 - 20:33

Asa este, o cutuma la politicieni rromani, ai dreptate !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult