Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nicolae Bănicioiu, reales în unanimitate preşedinte TSD

Nicolae Bănicioiu, reales în unanimitate preşedinte TSD

scris de Ziua Veche
0 afisari

Nicolae BanicioiuCongresul Tineretului Social Democrat l-a reales sâmbătă, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte pe Nicolae Bănicioiu, care a fost singurul candidat. Ioana Pop a fost aleasă, tot cu unanimitate de voturi, în funcţia de secretar general al TSD, şi ea fiind singura candidată.

 

Candidatura lui Nicolae Bănicioiu a fost anunţată de la prezidiul Congresului TSD de preşedintele partidului, Victor Ponta, care a ţinut să întrebe dacă mai există în sală cineva care doreşte să se înscrie în cursa pentru alegerea şefului organizaţiei.

După alegerea lui Nicolae Bănicioiu, membrii conducerii PSD au părăsit sala unde s-a desfăşurat Congresul, pentru a lăsa organizaţia de tineret să-şi aleagă liderii.

În discursul ţinut în faţa delegaţilor la Congres, Nicolae Bănicioiu a lansat critici dure la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc. „Vorbeam cu un prieten sociolog, care îmi povestea cum a inserat într-un chestionar o întrebare prin care dorea să testeze încrederea românilor în actuala guvernare. Traian Băsescu şi Emil Boc se aflau într-o barcă pe Marea Neagră. Vine furtuna, barca se răstoarnă. Întrebarea era, cine a scăpat? Cei mai mulţi români au răspuns: România”, a declarat Bănicioiu.

Potrivit acestuia, principala preocupare a tinerilor social-democraţi este cum să salveze economia României. În acest sens, el a lansat campania „Cumpără româneşte!”. „Nu o să vă vorbesc cum să îi dăm jos pe Traian Băsescu şi Emil Boc. Ceea ce putem face este să salvăm economia României, încă de pe acum, din opoziţie, şi am să vă îndemn să cumpăraţi româneşte. Orice produs românesc cumpărat va salva locuri de muncă şi va salva micile întreprinderi”, a explicat Nicolae Bănicioiu.

La Congresul TSD au participat preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele Consiliului Naţional al formaţiunii, Adrian Năstase, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, vicepreşedinţi, deputaţi şi senatori ai partidului, precum şi aproximativ 1.200 de delegaţi, plus invitaţi din toată ţara.

0 comentariu

Huhu 17-03-2010 - 17:15

IMI SCOT PALARIA DOMNULE ZIARIST!

obelix 17-03-2010 - 18:52

E plina clasa politica de jigodii! Sa dispara, sa piara!!!

Huhu 17-03-2010 - 20:26

Syunt partide comuniste mascate-n democratice, AMINDOUA!!!!!!!

ion 17-03-2010 - 20:27

Da, bun, adevarat articol.

Aramis 18-03-2010 - 15:01

Un reporter si un cameraman de la un post TV merg intr-un sat pentru a face un reportaj despre cum isi petrece ziua badea Ion. Ajunsi acolo, il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei. – D’apoi, dimineata ma scol si trag un pahar de palinca… – Stai, bade Ioane, ca nu-i bine sa apara pe TV ca bei de dimineata. Zi mai bine ca citesti ziarul… – No, atunce… dimineata ma scol, cetesc ziaru’. Dupa aia dau la porc sa mance, dupa care mai cetesc inc-un ziar. Pana la pranz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doua-tri carti. La masa mai cetesc vro doua reviste, iar sara adun fanul de pe cimp si cetesc in acelasi timp presa de sara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 12 cand inchide biblioteca, merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie

Suca 18-03-2010 - 15:18

„KADIMA” balkanic

Suca 18-03-2010 - 15:19

OBELIX de la CALTECH?

(obelix 17-03-2010 20:52)

obelix 18-03-2010 - 16:03

Nu sunt acela

Suca 18-03-2010 - 16:12

Stii, merci ca sa nu facem confuzii.
E bine asa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS