Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nicolae Ciucă: PNL trebuie să fie motor al măsurilor care generează creșterea clasei de mijloc

Nicolae Ciucă: PNL trebuie să fie motor al măsurilor care generează creșterea clasei de mijloc

scris de Misu Andrei
63 Afisari

Premierul României a precizat, la o întâlnire cu liberalii din Vrancea, faptul că PNL va trebui să fie un garant al stabilității și după rotativă, fiind urmărită consolidarea formațiunii ca reprezentantă a clasei de mijloc.

România are nevoie în continuare de o guvernare stabilă pentru a putea face amenințărilor din jur”,  a transmis liderul de la Palatul Victoria, la întâlnirea cu colegii liberali din Vrancea, potrivit informațiilor „Adevărul”.

Succesul rotativei va însemna un prim exemplu din istoria noastră postdecembristă de guvernare partajată între dreapta și stânga politică. Rolul PNL după rotativă va rămâne același, de garant al stabilității guvernamentale și de motor al măsurilor care generează creșterea clasei de mijloc. A oamenilor cu o calitate a vieții decentă”, le-a mai spus premierul Nicolae Ciucă liberalilor vrânceni. Președintele PNL a vorbit și de problemele locale. „O cauză importantă a diferențelor de dezvoltare a României este infrastructura deficitară de transport. Județul Vrancea poate deveni un nod important de transport. Liberalii de la centru și din județ trebuie să pună umărul la realizarea acestui obiectiv”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS