Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nicolăescu: Chiliman nu va demisiona

Nicolăescu: Chiliman nu va demisiona

scris de A.B.
1 afisari

Eugen Nicolăescu susţine că Andrei Chiliman nu va demisiona din partid, apreciind totodată că acesta a vorbit la supărare şi poate şi împins de la spate de unii colegi.

eugen nicolaescu„Simt că Andrei Chiliman a vorbit la supărare, nefundamentat şi, în acelaşi timp, când faci parte dintr-un partid politic, îi respecţi deciziile. Dacă nu-ţi convine, comentezi în interiorul partidului, nu în afara lui. Politicienii cred că îşi pot permite mai multe.

Andrei Chiliman nu va demisiona”, a declarat pentru Digi 24 Nicolăescu.

El a explicat că îl cunoaşte pe Chiliman şi omul vorbeşte la supărare şi poate şi împins de la spate de unii colegi.

“Cred că Andrei Chiliman are suficient de multă experienţă politică să înţeleagă că nu funcţia de preşedinte PNL Bucureşti îl face credibil în funcţia de primar”, a spus noul lider al PNL Bucureşti.

Eugen Nicolăescu a apreciat totodată că ceea ce l-a determinat pe liderul partidului să creadă că ar putea contribui la reorganizarea organizaţiei de Bucureşti este experienţa sa la filiala Mureş.

„Având în vedere experienţa mea de 8 ani când am reconstruit organizaţia PNL Mureş, asta probabil l-a făcut pe Crin Antonescu să creadă că aş putea contribui la reorganizarea organizaţiei de Bucureşti, care ar trebui să fie etalon”, a precizat Nicolăescu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult