Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nicolăescu: PSD şi PNL, candidaţi comuni pentru Capitală

Nicolăescu: PSD şi PNL, candidaţi comuni pentru Capitală

scris de A.B.
0 afisari

PSD şi PNL au ajuns la un punct comun. Preşedintele PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, a anunţat că poziţiile celor două partide s-au apropiat foarte mult în sensul unor candidaturi comune la nivelul Capitalei.

eugen nicolaescu

foto: antena3.ro

Eugen Nicolăescu

a precizat că în urma unei discuţii cu preşedintele PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, poziţiile celor două partide s-au apropiat foarte mult în sensul unor candidaturi comune la nivelul sectoarelor.

„Cred că poziţiile noastre s-au apropiat foarte mult în sensul de a ne îndepărta de o posibilă candidatură pe liste separate. Nu sunt lucrurile bătute în cuie, este o fază a negocierii, dar poziţiile exprimate de ambele partide ne dau această speranţă”, a spus, pentru Mediafax, Nicolăescu.

El şi-a exprimat convingerea că „modul în care se vor face candidaturile pe sectoare va reuşi să armonizeze poziţiile celor două partide, ceea ce înseamnă că vor putea avea candidaturi comune”.

Eugen Nicolăescu a evitat să precizeze dacă PNL va avea candidat la Sectorul 6, asigurând că o devizie în acest sens va fi luată cât de curând.

Nicolăescu a spus că în cadrul discuţiilor de la nivelul Bucureştilor s-a stabilit şi cum se vor coordona partidele din USL pentru campania electorală.

„S-a stabilit coordonarea mesajelor, astfel încât să adunăm din mesajele liberale şi cele social-democraţilor, care vor fi mesajele comune pe Bucureşti şi care să se plieze pe mesajele primarului general”, a spus acesta, precizând că este vorba despre strategia politică şi ideologică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult