Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nicușor Dan, favorit la casele de pariuri pentru Primăria Capitalei

Nicușor Dan, favorit la casele de pariuri pentru Primăria Capitalei

scris de Misu Andrei
44 afisari

Nicușor Dan este noul favorit la Primăria Municipiului București, potrivit analizei făcută de o agenție de pariuri. El are în prezent o cotă de 1,67, în timp ce șansele Gabrielei Firea s-au redus, având acum o cotă de 2,2 să devină primar.

„Nicușor Dan și-a îmbunătățit semnificativ șansele de a câștigă alegerile la Primăria Municipiului București, ajungând în ultimele trei săptămâni de la o cota de 2.0 la 1.67. Evoluția îl plasează pe Dan drept principal favorit, detronând-o astfel pe Gabriela Vrânceanu Firea, ale cărei șanse s-au redus de la o cota de 1.91, pe 10 iulie, la una de 2.2 în momentul de față”, se arată în comunicatul unei case de pariuri, citat de Mediafax.

„Din seria potențialilor candidați, Theodor Paleologu a scăzut de asemenea în viziunea bookmakerilor de la o cota de 11.0 la 13.0, în timp ce șansele lui Traian Băsescu (17.0) și Victor Ponta (34.0) au rămas neschimbate”, mai precizează casa de pariuri.

Cotele candidaților la Primăria Capitalei:

  • Nicușor Dan – 1.67 (49% șanse)
  • Gabriela Vrânceanu Firea – 2.2 (37%)
  • Theodor Paleologu – 13.0 (7%)
  • Traian Băsescu – 17.0 (5%)
  • Victor Ponta . 34.0 (2%)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult