Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nicușor Dan: Un gest de mare responsabilitate politică

Nicușor Dan: Un gest de mare responsabilitate politică

scris de Misu Andrei
69 afisari

Nicușor Dan, candidat independent la Primăria Capitalei, susținut de USR, a primit începând de joi și susținerea PNL. El a spus că „dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”.

„Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție”, a transmis Nicușor Dan, printr-un comunicat de presă.

„Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”, a precizat el.

Nicușor Dan a adăugat: „Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business.”

2 comentarii

Contra 27-02-2020 - 14:48

Vai de noi!

balicrator 01-03-2020 - 14:04

Firea va defila in cursa pentru al 2-lea mandat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult