Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nicușor Dan vrea trei dezbateri cu Gabriela Firea

Nicușor Dan vrea trei dezbateri cu Gabriela Firea

scris de Misu Andrei
95 afisari

Candiatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS, Nicușor Dan, a transmis, din nou, luni, că își dorește trei dezbateri cu actualul primar al Capitalei, Garbiela Firea, care să aibă loc în sala de consiliu a Primăriei, la care să participe toate televiziunile. Firea a declarat că preferă o dezbatere de final de campanie la o autobază STB.

„O invit pe Gabriela Firea la trei dezbateri, în ultima săptămână de campanie: miercuri -23 septembrie, joi- 24 septembrie, vineri- 25 septembrie, în sala de consiliu, cu toate televiziunile care vor să vină. Deci, nu mai depindem în felul acesta de invitații pe care televiziunile să ni le facă. O invit să organizăm împreună această dezbatere, unu la unu, cu un moderator pe care îl alegem și cu toate televiziunile de față miercuri-23, joi- 24, vineri- 25 și în felul acesta putem să discutăm și dacă a atras un miliard de euro fonduri europene, cum zice ea sau 30.000.000 cum zic eu și câte au fost investițiile în infrastructură și dacă s-a făcut o revoluție în trafic și dacă dispar sau nu dispar spații verzi și dacă a reabilitat 52 de km de conductă, cum zice ea, sau 680 de metri, cum zic eu”, a declarat luni, Nicușor Dan.

Gabriela Firea susține că „de abia” așteaptă dezbatere cu candidații de dreapta și că aceasta ar trebui să aibă loc la autobaza STB.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult