Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Noul Guvern a depus jurământul. Iohannis: Acum, la treabă!

Noul Guvern a depus jurământul. Iohannis: Acum, la treabă!

scris de Misu Andrei
111 afisari

Guvernul Cîțu a fost învestit prin votul Parlamentului, după o zi de audieri și dezbateri în plen. Dezbaterile au fost unele aprinse, cu huiduieli și replici dure între Opoziție și Putere. Miniștrii noului Cabinet au depus jurământul la Palatul Cotroceni.

Guvernul Cîțu a depus jurământul.

Vă felicit și vă doresc mult succes și multă energie și ambiție pentru realizarea tuturor obiectivelor și proiectelor pe care vi le-ați propus prin programul de guvernare”, le-a spus Klaus Iohannis noilor miniștri.

Oamenilor, cetățenilor români, li s-a promis restructurarea statului, reforme importante în domenii cum ar fi sănătatea, educația, reforme importante în marile sisteme publice, reducerea birocrației, dar și obiective pe termen mai scurt – combaterea eficientă a pandemiei, campania de vaccinare, relansarea economiei românești, creșterea economică folosind înțelept fondurile europene, respectul pentru contribuabili. Și toate aceste lucruri vor fi livrate. Trebuie să fie livrate”, a continuat el.

Noul Parlament, noul Guvern, împreună cu mine, împreună cu toate autoritățile statului, vom face ce am promis. Vom face reformele, vom repune economia pe picioare, vom face schimbări semnificative, toate în beneficiul cetățeanului.

Au trecut aproape doi ani în care am avut campanii electorale, alegeri. Acum acest ciclu s-a închis. S-a închis ciclul în care noi, cei de aici, ne-am angajat și am promis. Acum, la sfârșitul acestui ciclu, vă spun sincer: la treabă!, a încheiat Iohannis.

1 comentariu

stefan 24-12-2020 - 15:31

1) se urmareste creerea unor Societati Funciare care sa va administreze terenul de sub bloc, de sub anumite proprietati 2) Se vor creea Agentii de Munca care vor intermedia munca Dvs la societate si va va ciuguli. 30 Poate ca acum veti intelege actul de hartuire si incarcerare pentru Dragnea, cel care se impotrivea marilor corporatii si slugilor – Catu este una din slugile verificate..se imprumuta cu 1.000 de euro in fiecare secunda…Asa sa le ajute Dumnezeu! Si noua PACE!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS