Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: Noua Lege ANI a fost adoptata de Camera Deputatilor

UPDATE: Noua Lege ANI a fost adoptata de Camera Deputatilor

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

UPDATE 13.34

Noua Lege a ANI a fost adoptata, miercuri, la Camera Deputatilor, cu 183 de voturi “pentru”, zero voturi “impotirva” si 27 de abtineri, Senatul fiind Camera decizionala. Potrivit Mediafax, UDMR a solicitat reluarea votului, iar dupa o pauza de consultari, liderii de grup au convenit sa fie reluat acestuia. PROIECTUL LEGII

Proiectul de lege a fost adoptat in forma propusa de Comisia juridica, dupa o sedinta lunga, intrerupta de mai multe ori si inceputa cu o intarziere de patru ore.

————————————————–

UPDATE 18.40: Noua Lege ANI nu a putut fi adoptata de Camera Deputatilor, din cauza lipsei numarului necesar de voturi pentru actele organice, in favoarea proiectului votand doar 151 de deputati, in timp ce doi s-au impotrivit, iar 49 s-au abtinut.

——————————————————-

Noul proiect al legii Agentiei Nationale de Integritate (ANI), inaintat de Guvern sub denumirea „Proiectul de lege privind consolidarea integritatii in exercitarea functiilor si demnitatilor publice”, va intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor.

Potrivit Agerpres, amendamentele la proiectul Guvernului pot fi depuse pana miercuri, la ora 10.00, iar Comisia juridica are termen tot miercuri, dar la ora 12.00, sa inainteze plenului raportul pe fond. Executivul a aprobat luni, in sedinta extraordinara, proiectul de lege privind organizarea si functionarea ANI, acesta urmand sa fie trimis la Parlament. „Prin acest proiect de lege Guvernul urmareste continuarea activitatii ANI. Pentru a respecta decizia Curtii Constitutionale cu privire la faptul ca publicarea in declaratia de avere a unor date ar afecta viata privata, instituim doua tipuri de declaratii de avere, una ce are caracter public si una cu caracter confidential„, a declarat premierul Emil Boc.

0 comentariu

cititor vechi 03-03-2010 - 18:08

George Damian, daca fragmentul este din romanul in curs de aparitie al lui Ioan Grosan, tu ce ai scris la textul de mai sus? Titlul si data? De ce iti apare semnatura pe textul de mai sus? Intreb si eu ca sunt mai tipicar si daca tot imi pierd timpul pe site, zic sa dau si eu o mana de ajutor la propasirea lui ca vaz ca sunteti abia pe locul 137 intre publicatiile mass-media, exact dupa monitorul de vaslui. Hai sa mai urcam putin siteul asta ce mama dracului!
Bai, unde-i antipatica de Carlan ca aia facea rating? Ati dat-o afara? Sunteti nebuni? I-ati lasat pe oligofrenii aia doi de Oana si Florin sa scrii cronici de film? Mai, copii, bagati-va mintile in cap, zau

Caramache 04-03-2010 - 03:04

„(Din insemnarile erotice ale lui Nelu Sanepidu) „
Imi place sa stiu ca colaboratorul zilier Nelu Grosanu face munka de noapte la Sanepid unde da cu tirnu’ prin closetele pubice si se excita lecturind inscrisurile de pe peretii vespasianelor. Va dati seama ce chestii erotice adauga Grosanu Sanepidu pe peretii respectivi de i s-a dus vestea pina pe malurilii Senei unde taie frunza la ciini sefu’ lui ierarhic supirior solul Niciolaie Manolunesco cel dezertor!

CALUGARUL 04-03-2010 - 03:18

nici de asta nu-ti place, bre ? Pe nea Simion, sireacu’, l-ai facut martz’ de a dat in parkinson de calcâie; acu nici de ăsta nu-ț’ mai place ? Da cine-ti place, tie, bre ? Macedonski ? Elevu Dima dintr-a sheptea ? Horia Sima ? :-)))

Caramache 04-03-2010 - 04:41

[quote name=”CALUGARUL”]nici de asta nu-ti place, bre ? Pe nea Simion, sireacu’, l-ai facut martz’ de a dat in parkinson de calcâie; acu nici de ăsta nu-ț’ mai place ? Da cine-ti place, tie, bre ? Macedonski ? Elevu Dima dintr-a sheptea ? Horia Sima ? :-)))[/quote]
Sfintia Ta, pai mi nu-mi place de Grosanu Janos de pe vreme cind era stakanovist fruntas la pubikat openii pe banda rulanta platit la kilometru da makakalatura in koloanilii decedatei.
P.S. Nu stiam ca Eungeniu Simonist are miskari nekontrolate la kalkaie. Sireaku de iel a dezertat ca nu mai fu platit pentru spanakopitele lui chiultiulare.

CALUGARUL 04-03-2010 - 04:53

Risei cu lacrimi, bre ! Sa moara huhu de hemoroizi daca te mint ! … Din tot textu asta ciordit din cartea lu’ nea Groshan, pe mine m-a frapat faptu ca n-am aflatara daca gagiul i-a traso liceencei, au ba ! Am cetit kestia pina la sfirsit tot asteptind desnodamintul tragico-comic, ca sa aflu pina la urma ca … Konetz, si s-a rupt filmu’ tocmai cind pustoaicei ii cadeau chilotasii de emotii literar-cenaclesti. Zau, nea Grosane, pina la urma, cum s-a termenat comedia ? Te-ai bagat la interes, sau ai cintat melodia lu’ Iglesias : Los manos ? … Da, bre, nene Cara, mosh Semeon a dat cu vastul si n-a mai coborit pina la nivelul astora de la Ziuaveche punct ro. E si normal, nu ? Tipu ieste acacademician de renume.

Caramache 04-03-2010 - 12:24

Pai cum puteai sa afli konetzul din kotetzul lui Janos Sanepidu cind respektivului i-a fost rusine sa rekunoaska ka de fapt, din motive sanitare, konetzul fu o mina mare. Chestia kare fu recidivata kind Sanepidu fu vehement de dezinfektant virulent protestind serios la un pamflet humoros al unui Janos pe bune de pe Danubiu. Tii minte cum ii sarira hemoroizii nesanepidizati cind Cherhezada il prise cu mina in ambele buzunare frecindu-si skula ‘telectuala?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult