Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nu înțeleg de ce PSD depune moțiune de cenzură

Nu înțeleg de ce PSD depune moțiune de cenzură

scris de Misu Andrei
69 afisari

Premierul Ludovic Orban se află în Parlament. A început ședința în care Guvernul își asumă răspunderea pe legea alegerilor în 2 tururi.

În discursul susținut în Parlament, Ludovic Orban i-a întrebat pe social-democrați dacă se tem ca primarii lor să nu mai aibă apacitatea să obțină voturi.

Poate vă e frică că acești primari nu și-au făcut treaba în comunitățile locale, că au fost afectați de guvernarea dezastruoasă pe care le-ați adus-o ca o năpastă peste capul românilor, că nu mai au capacitatea să ia 50% plus unu, deși ați pompat toate resursele, fără număr, de la bugetul de stat, fie din fonduri de rezervă a Guvernului, fie din PNDL distribuit pe bani frumoși, fie prin toate avcile de muls, reușind să inventați până și cum să finanțați comunități PSD fără să aveți bani de la buget, prin celebrul FDI”, a spus el.Am văzut că PSD a anunțat că depune o moțiune de cenzură. Sincer, nu înțeleg motivele acestei moțiuni. M-am uitat pe rezultatele alegerilor locale din 2016, în care trebuie să știți, domnilor parlamentari care nu știți, peste 1500 din primarii care au câștigat alegerile au fost aleși cu 50% plus 1. Voi ar trebui să susțineți acest sistem de alegere”, a adăugat Orban.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult