Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Nu merge la Cotroceni. USL refuză invitaţia lui Băsescu

Nu merge la Cotroceni. USL refuză invitaţia lui Băsescu

scris de M.A.
3 afisari

Reprezentanţii USL refuză invitaţia lui Traian Băsescu şi nu vor merge la consultările de la Cotroceni.

uslLiderul PNL, Crin Antonescu, copreşedinte al Uniunii Social Liberale, a declarat luni că USL nu va participa la consultările cu preşedintele Traian Băsescu. Printre motivele invocate de Crin Antonescu se află ”atitudinea inacceptabilă” a lui Traian Băsescu de la ultimele consultări.

„Atitudinea, cel puţin la ultima rundă de consultări, generată de căderea guvernului Boc, a fost una inacceptabilă din partea preşedintelui. Am discutat degeaba, o simplă formalitate, nu am fost informaţi nici măcar cu numele celui pe care intenţiona să-l desemneze ca premier. (…) Nu subiectele propuse de preşedinte sunt pentru noi subiecte de agendă, ci aceste mari dificultăţi prin care foarte mulţi concetăţeni ai noştri trec”, a spus Antonescu.

De asemenea, liderul liberal a precizat că greva parlamentară a USL va continua.

Traian Băsescu are programate luni consultări cu liderii partidelor şi formaţiunilor reprezentate în Parlament despre perspectivele ratificării de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară, dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului, transmite Agerpres.

Duminică, Victor Ponta a anunţat că Partidul Social Democrat va lua o decizie în privinţa participării la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, în cadrul Uniunii Social Liberale, după ce se va discuta cu preşedintele PNL, Crin Antonescu.

1 comentariu

digital 13-02-2012 - 12:15

…de Tratat,îl freacă grija pe kior,și că nu are Parlamentul,asentimentul opoziției….mâine poimâine o să-l frece de revizuirea Constituției,parlament cu 300 de boi și alte găinării specifice,care să deturneze strada de la obiectivul principal:
jos băsescu!
vine,vine,primăvara….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult