Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE – Nunta fiului lui Dragnea (VIDEO)

UPDATE – Nunta fiului lui Dragnea (VIDEO)

scris de Șt. C
37 afisari

UPDATE – În urma protestelor anunţate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu a mai avut loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, aşa cum era stabilită până în urmă cu puţin timp, ci la Snagov. Ştefan Valentin Dragnea a avut duminică cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, ceremonia fiind oficializată de Gabriela Firea, primar general al Capitalei şi vicepreşedinte al partidului condus de Liviu Dragnea.

Câţiva protestatari s-au mobilizat şi au aşteptat cu pancarte, pe marginea drumului către Palatul Snagov, invitaţii la nuntă.Sute de politicieni au fost invitaţi, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea şi, pe de altă parte, mii de oameni şi-au exprimat dorinţa pe Facebook de a participa la un protest în faţa bisericii unde va avea loc cununia. Liderul PSD a spus că refuză să amâne nunta copilului său.

Aproape 700 de persoane participă la nunta fiului lui Liviu Dragnea, de la colegi de partid la miniștri și președinți de consilii județene.

Petrecerea are loc la Palatul Snagov. Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu au dansat pe melodia lui Marcel Pavel,  „Frumoasa mea”, dansul mirilor, iar pe ring au urcat și Liviu Dragnea și Irina Tănase. Ansamblul ”Teleormanul” și Loredana vor întreține și ei atmosfera.

Fiul lui Liviu Dragnea, Ştefan Valentin Dragnea, a avut duminică dimineaţă cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, fiică de preot. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Generale a Capitalei.


La cununia civilă au participat circa 20 de persoane, printre care Liviu Dragnea şi iubita acestuia, Irina Tănase.

Ceremonia a fost oficializată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este şi vicepreşedinte al partidului condus de Liviu Dragnea, PSD.

Câţiva protestatari au blocat cu maşina, vreme de câteva minute, accesul invitaţilor la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ei fiind împiedicaţi să ajungă la Palatul Snagov, acolo unde are loc evenimentul. Aproximativ zece manifestanţi se află la Palatul Snagov, unde strigă mesaje anti-PSD.

„Ticăloşilor”, „Mafioţilor”, „Ruşine”, ”Aşteptaţi, un pic penalilor, aţi venit la nuntă”, au strigat protestatarii, în vreme ce maşina pe care erau afişate mesaje anti-PSD le bloca accesul invitaţilor către Palatul Snagov. Vreme de câteva minute, invitaţii la nunta fiului lui Liviu Dragnea au fost opriţi de maşina protestatarilor.

„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitaţie specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali””, a spus una dintre protestatare.

 

„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul şi să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreţii, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.

Încă de când au apărut toate detaliile nunţii fiului liderului PSD, protestatarii s-au mobilizat şi au creat un eveniment pe Facebook prin care invită cetăţenii să manifesteze în faţa Bisericii Sfântul Elefterie din Capitală, unde va avea loc cununia religioasă. Aproape aproape 5.000 de oameni şi-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului, de a participa la acest protest.

Aceste mii de oameni intenţionează să scandeze mesaje împotriva liderilor PSD-ALDE prezenţi la eveniment, iar din lista invitaţilor nu vor lipsi: fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ştefănescu, Daniel Chiţoiu, miniştrii, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, liderii organizaţiilor din judeţe.

Invitaţia de nuntă trimisă invitaţilor arată că duminică, la ora 17:30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19:30, la Palatul Snagov.

Mesajul organizatorilor protestului este foarte clar: se vor scanda lozinci împotriva coaliţiei de guvernare atât în faţa bisericii, cât şi în faţa Palatului Snagov. Comunitatea online „Luptăm pentru România”, care susţine protestele împotriva corupţiei, a organizat pe Facebook evenimentul „Mergem la nunta lui Dragnea Jr.”, în care a chemat internauţii la biserică să-i ureze mirelui şi socrului mare „<La mulţi ani!> cu executare!”.

Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm „La mulţi ani!”, cu executare! Atât lui, cât si lui „Daddy” Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toţii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem şi la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toţi greii din PSD şi ALDE!”, se arată în descrierea evenimentului.

Însă, pentru familia Dragnea, dar şi pentru nuntaşi, protestul anunţat nu reprezintă sub nicio formă un motiv de îngrijorare, chiar dacă violenţele de la protestul din 10 august încă mai au ecou. Mai mult, liderul PSD, Liviu Dragnea a spus că refuză să ia în calcul o eventuală amânare sau modificare a detaliilor nunţii în contextul mitingului anunţat.

„Cum să mă gândesc să amân nunta copilului meu? Nici vorbă. Acolo vrea să ducă Iohannis ţara. (…) Unii să vrea să distrugă evenimentul şi să fiu tot eu acuzat? (…) Vreau să văd cât de departe vor ajunge nişte indivizi în frunte cu Iohannis, pentru că vor primi răspuns pe măsură de la mine. Dacă au impresia că pot lua ţara cu japca, se înşeală amarnic, PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violenţă”, a spus Liviu Dragnea, la Antena3.

Fiul preşedintelui PSD a ales să-şi organizeze nunta într-un decor pitoresc, pe malul lacului Snagov, la 40 de km de Bucureşti, în apropiere de Mănăstirea Snagov. Invitaţii la nuntă vor dispune de numeroase săli de evenimente, o pajişte generoasă, bărcuţe de agrement, un ponton şi un hotel de lux.

Aleasa lui Valentin Ştefan Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este fiică de preot, au declarat surse din PSD pentru MEDIAFAX, iar naşii de cununie, Doina şi Sorin Paul Stănescu, sunt prieteni vechi cu liderul PSD Liviu Dragnea. Sorin Paul Stănescu este afacerist şi îl cunoaşte pe şeful PSD de peste douăzeci de ani, potrivit surselor citate.

„Palatul Snagov este un palat cu arhitectură brancovenească, mobilat în stil baroc. Birourile sunt sobre, dar luxoase, mesele din lemn de cireş se află între pereţii tapetaţi cu mătăsuri, iar sub lustrele de cristal se găsesc dormitoarele amenajate după imagini burgheze”, se arată în prezentarea palatului.

Complexul construit pentru Prinţul Nicolae al României a fost locuit de mareşalul Ion Antonescu şi de Gheorghe Gheorghiu-Dej, după care Nicolae Ceauşescu l-a folosit ca reşedinţă pentru întâlniri politice.

La nunta lui Valentin Ştefan Dragnea au fost invitaţi toţi membrii Guvernului, de la miniştri, secretari de stat şi subsecretari de stat, până la numeroşi directori şi funcţionari din ministere, dar şi directori de agenţii şi instituţii deconcentrate aflate în subordinea sau sub coordonarea ministerelor, au spus surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Senatorii şi deputaţii PSD şi ALDE au primit şi ei invitaţii la nunta lui Dragnea jr., la fel ca majoritatea aleşii locali importanţi ai PSD, precum primari, preşedinţi de Consilii Judeţene, consilieri municipali şi judeţeni.

Potrivit surselor citate, o „delegaţie importantă” de nuntaşi este aşteptată să vină din Teleorman, judeţul natal al socrului mare Liviu Dragnea, dar şi locul de unde provin ministrul de Interne, Carmen Dan, şi premierul Viorica Dăncilă.

Printre participanţii la nuntă se vor afla numeroşi lideri de instituţii precum preşedintele Curţii de Conturi, Mihai Busuioc. Pe lângă oficialităţi, la nuntă au fost invitaţi oameni de afaceri şi personalităţi din domeniul culturii şi al sportului, au spus surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Pe 25 septembrie 2016, PSD-iştii au mai chefuit la Palatul Snagov la botezul fiului secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

În 4 iulie 2015, PSD-iştii au petrecut, tot la Palatul Snagov, la nunta fostul preşedinte PSD al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena Băsescu şi-a organizat şi ea nunta, în septembrie 2012, tot la Palatul Snagov. Fostul ministru al Economiei, Codruţ Sereş, s-a căsătorit şi el, în 2006, tot la Palatul Snagov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS