Acasa Actualitate-InternaPolitica interna O nouă demisie în PDL: Sorina Plăcintă se mută la PNL

O nouă demisie în PDL: Sorina Plăcintă se mută la PNL

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Fostul ministru al Tineretului, Sorina Plăcintă şi-a anunţat miercuri 13 iunie, demisia din PDL, declarand că va trece la grupul PNL din Senat.

sorina_placinta

Sorina Placinta a demisionat din PDL

În timpul şedinţei din plen de miercuri, senatorul PDL Sorina Plăcintă a anunţat, conform Agerpres că „începând de astăzi încetez activitatea în grupul PDL şi voi activa în grupul PNL”. Astfel, după ce Elena Udrea a demisionat ieri de la conducerea PDL Bucureşti, a venit timpul şi „bunei amice” Sorina Plăcintă să inainteze o demisie.

Fosta senatoarea PDL s-a aflat în centrul atenţiei la dezbaterea moţiunii de cenzură în urma căreia a căzut Guvernul Ungureanu, din 27 aprilie, Încă de atunci, despre Sorina Plăcintă s-a afirmat că ar urma să se afilieze grupării PNL şi că ar vota pentru moţiunea de cenzură.

În timpul acelei şedinţe, Elena Udrea a mers val-vârtej în camera de plen pentru a vorbi cu senatoarea,  purtate între cele două membre ale Parlamenului, Sorina Plăcintă a izbucnit în plâns, momentul fiind transmis minute bune de televiziuni. După ce a fost avertizată de colegi, Elena Udrea a anunţat-o că sunt filmate. Sorina Plăcintă, urmărită de jurnalişti, a ieşit în lacrimi din sala de şedinţe. Într-un acces de nervozitate şi panică, senatorul PDL le-a transmis jurnaliştilor să nu o mai hărţuiască, acuzându-i că din cauza presei are probleme cu fiul său, Andrei Plăcintă.

De asemenea, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, privind ameninţările primite din partea PDL, Sorina Plăcintă a spus că va vota moţiunea. Într-un final, Senatorul PDL Sorina Plăcintă nu s-a mai prezentat atunci la vot.

30 comentarii

ciufulici 13-06-2012 - 13:40

NE FURA OAMENII, HUO !!! Azi Sorina Plăcintă, maine Ungureanu, iar dupa Anul Nou or sa intinda chiar la Traian Basescu.

digital 13-06-2012 - 13:51

lasă mă că rămâi tu și cu make-prostu!
hahaha!âo să faceți voi opoziție sau să stați în poziție,mai puțin make ,bineînțeles că ăla e deja în sarcofag de plumb,deja!
hahaha!
rău ați ajuns,troglodiților!
iar băsexu să-și facă partid,iar ca siglă două prune și-o banană!
hahaha!

ciufulici 13-06-2012 - 14:20

lasa vrajile!
acum e clar, nu mai sunt sigur nici de Obama, Sarkozy, si Regele Cioaba, ca maine ii vad buluciti la voi, hrapatretilor!

ciufulici 13-06-2012 - 13:43

Cu aceasta politica hrapareata liberala nu mai raspund nici pt. doamna Udrea!
Vai de placinta noastra!

lica 13-06-2012 - 13:59

Este o mare rusine , pentru PNL, primirea acestei doamne …Pentru mine e un semn rau! Nicio strategie nu justifica aceasta hotarare. Pai ce facem daca toti pedelistii intra in PNL ? Nu cumva directia urii, acestui popor, isi va schimba directia dupa locul unde infractorii si sustinatorii PDL isi gasesc refugiul ?Cine sunt dobitocii cu astfel de strategii , atat in PNL cat si in PSD? Atentie la neatentie ! PSD nu l-a sustinut pe Dragos Frumosu…Acesta n-a avut sau nu s-a simtit , vreo campanie . Cei mai multi n-au stiut nici macar cine e candidatul USL ! In timpul asta Ontanu schimba borduri si pune asfalt acolo unde abia asta-toamna au fost schimbate ! Ex : la piata DELFINULUI ! DATI O FUGA SA VEDETI CUM SE SCHIMBA BORDURILE NOI…Atentie, USL nu va credeti cu sacii in caruta , daca nu veti face dreptate si nu veti cuma furtul si aratati ca primti in partide hotii pedelisti , atunci veti avea o mare surpriza in toamna, si precis, nu veti sti de unde vi se trage…!!!

ciufulici 13-06-2012 - 14:11

Politica de cadre liberala este inteleapta, caci de ce au stat dansii pe afara atata amar de ani, daca au avut oameni exceptionali? Dar, fostii pedelisti se pricep, au condus neintrerupt, plus un referendum serios, pai ce, te joci? Sunt specialisti, asta e!
CA MAINE O SA-L ATRAGA SI PE TRAIAN BASESCU!

lica 13-06-2012 - 14:15

PARLAMENTARII USL, VOR PLATI AMARNIC PENTRU ACESTE GESTURI. VA VENI SI VREMEA DECONTULUI ACESTOR INFRACTORI-PLIMBATORI LA TOAMNA. BISNITARUL NINI SAPUNARU UITA CA ARE MIROS DE ZABRELE LA GEAMURILE LUI. DACA VOR VENI IN MIJLOCUL USL TOTI INFRACTORII DIN PDL, ATUNCI NE VOM INDREPTA URA SI DISPRETUL SPRE USL SAU PNL, CASA PRIMITOARE A JIGODIILOR DIN PDL. OARE IN ROMANIA NU MAI SUNT INDIVIZI NEPATATI SI E MUSAI CA ACESTI PATATI SA FIE SPALATI ????

ciufulici 13-06-2012 - 14:23

PARLAMENTARII PDL VOR PLATI AMARNIC CAND VA VENI SI VREMEA DECONTULUI CACI DE TRECUT, POATE SA TREACA, DAR MAXIMUM 80-90% NU IN CORPORE!

ciufulici 13-06-2012 - 14:25

Acu, ca insasi doamna Udrea isi da demisia, sa nu va prind….

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 13-06-2012 - 14:29

Un idiot de pe acest forum mă întreba cu puţin timp în urmă, care este doctrina PP DD-ului? Nu m-am putut coborâ la dimensiunea lui de zero barat şi nici nu am s-o fac. Oare, ce doctrină are partidul naţional liberal (cu care, acest „nimeni” se laudă că ţine? Cei care vin aici pe acest forum şi înjură pe toţi şi pe toate, se comportă ca nişte schizofrenici, urăsc de moarte pe Băsescu, pdl-ul şi susţinătorii lor, însă nici unul dintre ei nu ştiu cum îşi vor explica ura lor şi veninul lor sufletesc, când vor realiza că, în curând, pnl-ul va fi format din ce-a mai ramas din fostul pnl şi marea masă a pdl-ului? În curând şi Udrea va veni la pnl! O vor mai înjura-o la fel, sau, în jegul lor cameleonic o vor ierta şi vor trece imedial la laude libidinoase şi scârboase?

Când, în decembrie 2011 românii disperaţi au venit in Piata Universităţii, primul lor gând şi prima lor pancartă a fost USL+PDL=ACEEAŞI MIZERIE. A doua zi, Crinuţa a ieşit la televizor şi ameninţa poporul că o ţară fără partide nu poate exista! Curat Caragiale, coane Fănică! Acum, după aceste alegeri frauduloase, megafrauduloase, şi după aceste migraţii ruşinoase de la pdl către pnl, romanii mai au încă o dovadă a prostiei lor, văzând că de fapt nu există nici o diferenţă între actualii membrii de partid, între actualele partide. Nu există partide ci există numai membri de partid. Doctrine, ideologii ? Programe? Hai, domnule, să fim serioşi! Nu există aşa ceva în românia. Singurul partid care a cîştigat toate alegerile din Romania din 1989 încoace este Partidul Ciocoilor Români. PCR-ul nu a murit, el s-a metamorfozat în alt PCR, mult mai subtil, mult mai aberant, mult mai îndoctrinat, mult mai violent, draconic, insuportabil. Dar ca acest partid să poată avea şi un nume care să satisfacă democraţia pur românească, i s-a spus: psd, pnl, unpr, pdl, într-un cuvânt : aceleaşi mizerii.

Actualii megaciocoi din psd, punr, pdl, pnl, nu au morală, ei nu sunt oameni ci subspecii, ei sunt niste mutanzi, moluşte, zombie. Aceştia sunt doar nişte palizi şi ridicoli actori; azi interpretează un rol de comedie, mâine vor juca într-o tragedie antică, banul să iasă! Pentru ei cuvinte cum ar fi : ţară, popor, tradiţie, patriotism, fiinţă naţională, mândrie naţională, nu există. Ei cred în mizeria lor sufletească, că au un drept de a „reprezenta” ! Ei „reprezintă” „ceva” şi pe „cineva”. Ei sunt „îndrituiţi”, ei sunt „reprezentanţi” şi de aceea trebuie, orcium, oriunde şi oricând să ocupe un loc în fruntea Ţării. Ei trebuie să fie acolo unde vin informaţiile, unde se trag sforile, unde se vând „pont”-uri, care ponturi se transformă în milioane şi milioane de euro transferate în conturi babane în off-shore-uri în Cipru, că, deh!, au şi ei dreptul la o „răsplată”, nu? Aceste vipere fără culoare, fără doctrină, fără coloană vertebrală ne conduc, sunt călăii noştri de 22 de ani de zile, iar noi, masa asta amorfă, masa asta de necuvântătoare, ne-am obişnuit cu ei, ne-am obişnuit cu mutrele lor jegoase care ne vin în case prin intermediul televiziunilor lor, şi ne-am obişnuit atât de mult cu mizeria lor şi a noastră, încât am început să ne simţim bine, exact ca în proverbul : rău cu rău, dar mai rău e fără rău. Românul a pierdut până şi conştiinţa că ar mai exista vreun „bine” pe această planetă, că oamenii pot fi conduşi altfel decât sunt ei conduşi acum. Romanii sunt convinşi că a fi sărac este modul cel mai normal de a exista, de a trăi, şi că, oricine ar veni să le promită o viaţă mai bună, nu poate fi decât un duşman. Cei care vor binele cu adevărat, României şi românilor, nu pot fi credibili, pentru că, noi, românilor, ne place foarte mult să trăim sub jug, în sărăcie, în frică, în turmă. De aceea alegem gorile de-alde Băsescu, Ponta, Iliescu. Nu ne trebuiesc conducători patrioţi, cu bun simţ, umani, ci, ne plac jnapanii, gâzii, satrapii, despoţii, ne place să trăim în mizerie morală, să fim hăcuiţi, bălăcăriţi, înjosiţi, încovoiaţi. Aşa se simte bine românul. De aceea îşi votează gorilele naţionale şi se simt bine sub ele. De aceea îl regretă pe Ceauşescu, pe Iliescu, şi îl vor regreta (în curând) şi pe Basescu. Avem vocaţia lipitorilor, purtăm în noi blestemul slugilor înrobite, proaste, jegoase. Ăştia suntem! Altfel, cum şi-ar putea explica cineva rezultatul ultimelor alegeri? Cum poţi să alegi două partide megaciocoieşti, pnl-ul şi psd-ul, care ştii foarte bine că te-au adus în sapă de lemn, că ţi-au distrus viaţa şi viitorul?, că ţi-au vândut totul din ţară şi te-au adus pe culmile disperării? Nu suntem noi un neam de masochişti? Suntem! Aşa ne stă nouă bine. Halal să ne fie!

Pribeagul 13-06-2012 - 17:33

Omule,
pari rational.
Spune-ne, ati gasit-o pe… Elodia?

Intelegem. Fiecare trebuie sa-si cistige piinea zilnica.

Oricum, este… jenant, cel putin.

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 13-06-2012 - 21:27

Domnule, pentru d-ta şi ceilalţi ca d-ta care faceţi atâta caz pe motivul Elodia, trebuie să ştiţi că în cazul Elodia, a fost cea mai profesionistă investigaţie care s-a făcut în ţara noastră, şi ca să vă dovedesc că am dreptate, trebuie să ştiţi că T. Morar, judecătorul de caz, a preluat tot ce s-a publicat la otv şi le-a pus în dosar. Şi, nu numai atât, dar, la o facultate de drept cu renume, cazul Elodia a fost introdus în curiculum facultăţii pentru a fi studiat de către studenţi. Chestia asta cu : „ce mai zice Elodia”, „aţi găsit-o pe Elodia”, etc. Nu-şi au nici un rost dovedind un singur lucru : prostia celui care invocă acest subiect ăn dorinţa de a denigra un post tv, pe cei care-l urmăresc, şi pe Dan Diaconescu, fără să-şi dea seama cât de ipocriţi sunt că, tot ei care fac atâta caz de Elodia, s-au uitat noapte de noapte la otv urmărind cazul. Tiţi cei care-l ponegresc pe Dan Diaconescu sunt nişte ipocriţi, pentru că, pe de-o parte spun că are o televiziune de apartament (deşi nu este deloc aşa, el având televiziunea cu cea mai mare suprafaţă), dar pe cealaltă parte se uită non-stop la emisiunile lui.

Atâta timp cât a fost televizat cazul Elodia şi celelalte cazuri, rating-ul otv-ului a fost cel mai mare, întrecând toate televiziunile din ţară. Acel rating, otv-ul îl are şi acum, dar pt. că avem o ţară plină de ipocriţi, iată că, ăn loc să-şi deschidă ochii şi să se trezească din somnul raţiunii, votează partide care au distrus România într-o veselie. N-au decât. Asta vor, asta merita, asta au! Să aştepte de la baronii psd-işti, pnl-işti, punr-işti şi pdl-işti un trai mai bun. O să-l obţină. … Din faţă!

ciufulici 13-06-2012 - 14:40

CE LIPSEA DIN STENOGRAMA DISCUTIEI UDREA-PLACINTA:
„Ai mintit, cu_va naibii, si te-ai jurat pe Dumnezeu, dar te intelegem, ca n-ai si tu o baza acolo. Deci, uite ce este: eu nu te iert, te-am taiat de la inima mea, dar s-a vorbit cu Antonescu, si asa s-a hotarat: nu dai nici un anunt, nici azi nici maine, astpti pana dupa alegeri si intelegerea ramane la fel. Acu iesi la usa si indruga-le ceva, ca te doare burta, te doare pi_da, ceva acolo sa explice. Si sterge-ti lacrimile, pai ce politicanca esti tu, cu lacrimi? Mare branza nu s-a intamplat, era normal. Da puteai sa spui, nu asa…”

Pribeagul 13-06-2012 - 17:41

Esti grozav!

Nuti se dovedeste a fi… de fier.

Nu-mi amintesc, dar era o vorba, cu… Nuti… cea de fier. 🙂

Sa nu dezamagim. O sa mai auzim de ea. 🙂

O provocare pentru… digital. Sincera.

PDLul a scos in fata oameni noi. Cum putem aprecia si comenta rezultatele actiunii lor? Este bine, este rau… ?

ciufulici 13-06-2012 - 14:45

NOU FORMULAR DE TRANSFER – pe masuta de la poarta, in format nou: la X puneti partidul de la care plecati, la Y partidul la care mergeti.

BULA 13-06-2012 - 14:53

La placinte,inainte,la razboi,inapoi !
Asa gandesc 99% dintre romani. Cum sunt romanii, asa sunt si sefii lor.

Pribeagul 13-06-2012 - 17:53

Dle Bula,

Urmaresc cu interes comentariile tale.

Dar, te rog, nu stiu cum sa-ti spun: nu mai amesteca poporul roman 🙂 in fel de fel de aprecieri ale tale.

Ma uit in jur si vad multa frumusete.

Ma uit in jur si vad multe lucruri care pot fi corectate.

Ma uit in jur si vad multe lucruri care trebuie corectate.

Eu simt ca… suntem, in multe domenii existentiale, cel putin la nivelul altora.

BULA 13-06-2012 - 20:35

Din avion nu se vede cat de jeguri sunt romanii (99% dintre ei). Sunt de un individualism feroce si cei mai multi sunt la prima generatie de incaltati. Nu vor sa faca nimic pentru binele comun. Daca se arde un bec pe casa scarii la bloc, merg pe intuneric ca orbetii ani de zile si nimeni nu schimba becul (ba uneori il si fura si il duc acasa). Asta denota faptul ca se dispretuiesc reciproc, ca se kaka unii pe altii. Au dreptate ungurii cand spun ca romanii sunt o pop.ulatie, nu un popor.

digital 13-06-2012 - 20:51

pe ăla ars îl furi tu,că nu faci deosebirea între ăla bun și ăla ars,și mă k*k pe ungurii tăi reduși la glagorie!n-au nici o valoare balivernele lor!

BULA 13-06-2012 - 20:57

Trebuie sa pui mai intai diagnosticul corect, ca sa tratezi boala. Atomizarea societatii romanesti este consecinta organizarii mizerabile a Bisericii Ortodoxe (o adunatura de smecheri lenesi si inceti la minte). Ortodoxismul a dus la inapoiere in toate tarile in care se practica.

digital 13-06-2012 - 21:10

bulă,tu ești tranchilizat sau starea asta,e starea ta naturală,all time???!!!

Pribeagul 13-06-2012 - 21:56

Dle Bula,

Tu sti ce este biserica? Ai fost de sarbatori la biserica in oras sau in satul vecin? Ce ai gasit condamnabil?

Ion Minulescu – Seara rurala

Se uită soarele-napoi…
O fi pierdut ceva,
Sau, poate,
Aşteaptă-n deal vreun car cu boi,
Să-l plimbe şi prin alte sate
Cu gospodari şi holde mai bogate?…

În sat la noi,
Biserica, de veche ce era,
În anul când a fost cutremur de pământ
S-a prăbuşit cu turlele-n şosea,
Şi-azi casele – atâta cât mai sunt –
Par jucării
Pentru copii,
Iar plopii – coşuri negre de maşini
Ce-au treierat
Bucatele din sate
Pentru străini…

Prin curţi,
Găinile şi porcii s-au culcat,
Femeile au pus de mămăligă,
Iar oamenii s-au pus la sfat
Cu popa ce-a sosit într-o cotigă
De la oraş,
Unde-a schimbat sedilele de caş
Cu trei duzini de lumânări de ceară,
Că-n cimitir la noi ca-n orice sat,
Sunt îngropaţi şi trei flăcăi, morţi pentru
Ţară.

Dar unde-i soarele din deal?…
Parcă-aşteapta
Pe cineva…
Pesemne, că, gonit de lună,
Şi-a dat cu popa „noapte bună”
Şï-a scăpătat…

BULA 14-06-2012 - 00:49

Popii ortodocsi nu se preocupa deloc de organizarea comunitatii pe care o pastoresc. Fac o spoiala de slujba, cu Doamne, Doamne, marcheaza ciubucul (bani si produse) si se duc acasa (se culca, baga un pescuit, mai gadila cate o amanta). Mai pun si de afaceri, cand se poate. Dar sub nici o forma nu se implica in social. Ei sunt de partea stapanirii, oricare ar fi ea. Ba chiar au colaborat la greu cu Securitatea (au fost si exceptii). N-ai sa vezi popi ortodocsi care sa ajute saracii, cum fac aia din Occident. Si-au facut vile langa biserica, mai bloncoase ca biserica. Au si jeepane, aia mai smecheri, iar cu valuta sunt familiarizati.
Ortodoxia este religia unor popoare care traiesc la limita existentei. Este un fel de formalitate facuta formal. Este o religie „minimala”, care are un rol la ingroparea mortilor, sa nu fie aruncati in groapa ca niste deseuri. Vine popa si ingana ceva, dupa care se pleaca la pomana si groparii raman sa arunce pamant peste raposat. Ortodoxia este o religie cu „un set redus de instructiuni”, care se practica in comunitatile primitive.

jan dinu 13-06-2012 - 19:14

Cind ZINganii’s la putere
Romanul din tzara piere …
Shi rapid ei se’multesc …
ALELUIA ne doresc !

Nu stiu ce e de facut …
Merg la lupta sa-i infrunt ???
Prin cuvint ori arma.n mana …
S-a salvez Tara Romana ???
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2012 - 19:47

What of the gypsies, demented old man! May put praises to cancer, mad old!

jan dinu 13-06-2012 - 19:55

F.Y …bastard !!!!!

JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-06-2012 - 19:59

Who Hosanna raise cancer?

nimeni 13-06-2012 - 22:03

placinta, un nume cu adevarat romanesc! cine nu-si doreste o placinta?

placinta de fapt, si-a dorit dintotdeauna o cariera in pnl. a avut ceva sincope, a confundat pnl cu pdl, dar a fost pur si simplu o neatentie!

jan dinu 14-06-2012 - 01:23

D-le BULA
„Popiiortodocsi „…
De ce nu ai intrat pina acum in politica …noi te-am fi ajutat !…
Dar niciodata nu este prea tirziu …ai „fler ” dar sunt necesare
niste „ajustari „…pentru „functionare ” de succes .!
JD-USA

BULA 14-06-2012 - 01:36

In politica trebuie sa fii „curva”, sa-i duci pe oameni cu presul. Trebuie sa aplici „principiul biciclistului” adica sa stai cocosat si sa calci in picioare (sa fii umil in fata sefilor si dur cu subalternii). Asa ne-au spus in anii ’80 la Radio Europa Libera, intr-o emisiune. Nu e cazul meu. Sufar de „complexul Robin Hood”. Eu sunt „pe invers”, mai iau in coarne cu sefii si sunt de treaba cu subalternii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult