Acasa Actualitate-InternaPolitica interna O zi de muncă a lui Crin Antonescu

O zi de muncă a lui Crin Antonescu

scris de Z.V.
0 afisari

I se spune „Leneşul“. Monitorizat pas cu pas, într-o zi de lucru, senatorul Crin Antonescu nu se dezminte. Pentru el, ziua de muncă începe după ora 13.00 şi se termină la 17.30. Dar nu la Senat!

Crin Antonescu pleaca la munca pe la ora 13.00

foto: Adevărul

Miercuri, 13 aprilie 2011. Preşedintele PNL şi-a neglijat total activitatea parlamentară. A ieşit din casă câteva ore în interes de partid şi pentru a-şi recupera fiica de la bunici.

Acuzat nu o dată că este chiulangiu, unul dintre cei mai importanţi lideri politici ai momentului, Crin Antonescu, are un program zilnic mai mult decât lejer, potrivit mai degrabă unui pensionar sau unui şomer. Bun orator, după cum îl caracterizează chiar şi cei mai înverşunaţi adversari, Crin Antonescu reuşeşte totuşi să lase impresia că ar lucra zi-lumină. Pentru „reformarea statului şi a clasei politice” sau pentru un „plan eficient şi rapid de ieşire din criză”, după cum singur declară pe blogul personal.

Liderul PNL, al cărui slogan este „România bunului-simţ”, trage însă chiulul de la Senat ori de câte ori are ocazia. Deşi la 13 aprilie 2011 avea, teoretic, un program încărcat la Parlament, Crin Antonescu a ieşit din casă abia la ora 13.10. Îmbrăcat lejer, a urcat în Loganul cu număr de Senat, cu numărul B 38 SNT, şi a plecat în oraş. Nu s-a îndreptat spre Palatul Parlamentului, ci spre Arcul de Triumf. La ora 13.40, maşina a intrat în curtea unei vile, din Bulevardul Kiseleff, la sediul Uniunii Social Liberale (USL), organizaţie care reuneşte cele mai importante partide din opoziţie, PSD şi PNL.

După doar o jumătate de oră, Crin Antonescu a plecat de aici, pentru a ajunge la o întâlnire cu mai mulţi lideri ai organizaţiilor judeţene ale PNL. Antonescu a ajuns la sediul PNL, din Bulevardul Aviatorilor în jurul orei 14.30 şi a stat aici aproape trei ore.

La ora 17.35, Crin Antonescu a plecat cu maşina spre centrul Capitalei, pe traseul Bulevardul Aviatorilor-Calea Victoriei-Piaţa Unirii. După o oră de mers „bară la bară”, liberalul a ajuns în spatele magazinului Unirea şi a intrat într-un bloc. A coborât în mai puţin de zece minute, însoţit de fiica sa. Cei doi au ajuns acasă, la adresa din Bulevardul Unirii, în jurul orei 19.06.

Citeşte articolul integral despre o zi de muncă a lui Crin Antonescu pe Adevărul.ro

13 comentarii

capra 15-04-2011 - 14:41

Sinteti rai.CRINUL nu este chiulangiu.Cred ca nu se poate concentra prea mult ca „se oboseste”Si asa face numai timpenii.Daca ar muncii ca toti ceilanti va imaginati …ce nenorociri ar face.Cred ca Bratianu s-ar tavali de ris daca ar vedea ce urmas a ajuns sa aiba.
Dece nu isi schimba numele in Zambilu ca sa poata coopera mai bine cu
tov.Vanghelie

Vasile 15-04-2011 - 16:52

Bun, si care e problema voastra? Intr-o zi de munca, s-a dus la sediul USL si nu stiti voi ce a facut acolo si s-a intalnit cu liderii organizatiilor PNL unde iar nu stiti ce a discutat si cat s-o fi pregatit acasa pentru asta. Deci doua sedinte pe zi nu sunt de ajuns pentru un lider? Vreti sa stea numai in sedinte? Credeti ca ar munci mai mult la birou decat acasa? Hello, s-au inventat netul, telefonul, faxul, exista o groaza de joburi cu program flexibil in care conteaza sa termini treaba la termen, nu sa stai 12 ore la birou si sa nu faci nimic! Frate, eu nu vreau mobila in Parlament, vreau performanta de la reprezentantii mei. Ma doare-n cur cate ore munceste, atata timp cat are rezultate!

nik 15-04-2011 - 19:34

cei care ati votat pe acest chiulau opritiva cu capul in perete.prostanacule ce faci al platesti degeaba pe repetent

Ciu Huhu 16-04-2011 - 15:45

Securistule portocaliu-pedelist, Antonescu nu-i chior-chel-betiv-curvar-escroc si nu a ruinat Romania si nu indatorat Romania cu zeci de miliarde de euro pe multi ani!

Timotei 16-04-2011 - 16:14

hei, tembelule, pai iata Floriile (mai ales ziua fetelor) au ca si sosit si este ziua lui Crinu, asa ca vorbeste frumos du-te dracului, ca e sarbatoare

Ciu Huhu 16-04-2011 - 18:27

Bai porc portocaliu-pedelist-securist du-te dracului imputitule tu si toate jegurile pedeliste-portocalii-basiste, ati ruinat Romania si ati indatorat-o enorm pentru multi ani, stirpiturilor!

u s 15-04-2011 - 20:12

Oricum mai bine decat lepadatura Basescu care asculta telefoane si fura pentru familia lui de scarbe 24 de ore din 24.

Ciu Huhu 15-04-2011 - 22:03

Pai ce dovezi aveti mai lesinatilor ca acest articol nu e plin de minciuni!???

Timotei 16-04-2011 - 16:17

Bai, tu esti om serios cu intrebari d-astea? Ce este sageata aia aplecata din sigla partidului? nici in sus nici la dreapta, supa politica bai! de ce nu sunteti decisi?

Ionescu 16-04-2011 - 14:59

Chiulangiul cu nume de floare platit din bani publici sa nu faca nimic, mai este si impertinent cu ziaristii care l-au intrebat de ce chiuleste asa de mult de la senat, raspunzand: „n-am niciun fel de obligaţii să vă dau raportul”. Acest individ crede ca lui i se cuvin toate avantajele conferite de demnitatea de senator numai pentru ca el este lenes. Bine mai imbecilule, dar cu bunul simt cum ramane?

Ciu Huhu 16-04-2011 - 18:32

Mai bine ”chiulangiu ” decit chior-chel-betiv-curvar-escroc-securist-hot!

penelist dar si liberal 16-04-2011 - 21:02

VAND MEDALIOANE-AMULETA CU CHIPUL LUI CRIN ANTONESCU – 29,95 lei – aducatoare de noroc, la lotto, alegeri, casatorie; videca de tensiune, matreata, lingoare. Numai 29,75. Ultimele 200 de bucati, grabiti-va!

Ioana 17-04-2011 - 19:09

numai gura e de el…
BUN ARTICOL
FELICITARI!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult