Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oamenii Cotrocenilor: Boc nu mai este o soluţie

Oamenii Cotrocenilor: Boc nu mai este o soluţie

scris de A.H.
92 Afisari

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a susţinut marţi că grupul format din el, Monica Macovei şi Sever Voinescu va încerca să câştige alegerile din partid. În acest context, Preda a explicat, într-un interviu pentru Europa FM, că Emil Boc trebuie să facă un pas înapoi pentru că nu mai are energie, nu mai suscită nici speranţă, nici optimism.

Cristian PredaDemocrat-liberalul a precizat că vede posibilă o formulă de conducere a PDL în fruntea căreia să se afle unul din cei trei reformişti, secondat de ceilalţi doi. El a menţionat că are semnale pozitive atât de la membri vechi cât şi de la cei noi ai PDL, în privinţa susţinerii formulei Macovei-Preda-Voinescu.

Dacă PDL va permite susţinerea unei moţiuni de către un membru PDL fără vechime, Cristian Preda a spus că va discuta cu Monica Macovei şi Sever Voinescu pentru a stabili care dintre ei va fi „purtătorul de stindard” al acestei moţiuni.

„În acest moment avem nevoie nu de o soluţie de supravieţuire în PDL, avem nevoie de o soluţie învingătoare în faţa USL. Asta este problema, deşi Boc e mai bun decât Ponta şi decât Antonescu, aş spune chiar decât Ponta şi Antonescu la un loc.

Boc nu mai e o soluţie pentru România, acesta este paradoxul, că trăim intr-o lume complet răsturnată. Boc nu este fundamental, substanţial vorbind, mai rău decât Ponta şi Antonescu. Dimpotrivă aş spune.

Numai că el nu este în acest moment o soluţie pentru România. O spun în primul rând cei 75% de oameni dezamăgiţi, oameni care nu mai vor să vină la vot, oameni care detestă politica, aceasta este drama pe care o trăim în acest moment”.

Preda a arătat de ce nu ar mai fi, în opinia sa, Emil Boc o soluţie: „Sunt multe cauze, dar cred că e evident şi pentru el acest lucru şi… asta este… o spun cu regret, repet, nu e cineva care să fie mai rău decât ceilalţi lideri ai Opoziţiei, dar e cineva care nu mai are niciun fel de energie, care nu mai suscită niciun fel de speranţa şi optimism. Într-o asemenea situaţie, din păcate, trebuie să faci un pas înapoi”.

2 comentarii

chitibus 01-03-2011 - 19:11

Acesti trei eruditi „telectuali” vor izbandi cu noul lor partid PBE (Patidul Basescienilor Expirati) rupand electoratul pedelist si vor obtine fiecare cate trei procente si in loc sa intre in Parlamnt, vor intra in ghena istoriei.

cercetas 02-03-2011 - 08:10

Dezmintire categorica si de la radacina: NU, NU, SI IAR NU!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS