Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oana Mizil, curtată de UNPR

Oana Mizil, curtată de UNPR

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Proaspăt demisionată din PSD, Oana Mizil este deja curtată de domnii altor partide. Marian Sârbu, preşedintele UNPR a anunţat că ar primi-o cu entuziasm pe Oana în formaţiunea pe care o conduce.

oana_mizil

Oana Mizil

Nici nu şi-a dat bine demisia din PSD şi Oana Mizil a şi primit câteva oferte politice. Liderul UNPR, Marian Sârbu, a anunţat că fosta deputată a PSD este aşteptată în UNPR, dacă ea va decide acest lucru.

Oana Mizil este o activistă politică de stânga care a făcut performanţă. Nu ar fi rău pentru noi dacă ar veni, am primi-o cu entuziasm”, a declarat Sârbu pentru Mediafax.

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că demisonează din PSD, ea susţinând că judeţul Călăraşi – unde a fost preşedinte al organizaţiei PSD, dar BPN a luat decizia de înlocuire a sa din funcţie – „a fost vândut la propriu” PNL de către PSD.

„Eu consider că, pur şi simplu, am fost mazilită şi nici asta nu ar fi fost important dacă sacrificiul carierei mele politice s-ar fi făcut pentru binele călărăşenilor, dar consider că judeţul Călăraşi a fost vândut la propriu de PSD PNL, în defavoarea intereselor călărăşenilor şi ale membrilor PSD„, a arătat deputatul.

6 comentarii

ioanquixote 12-03-2012 - 16:54

EU DESHI SUNT OM DE STANGA TOTUSHI PSD M-A RIDICULIZAT CAND AM VRUT LA EI ! ORICUM RAMAN DE STANGA SHI ORICAND SUNT DISPUS SA LUPT PENTRU CA POLITICILE DE STANGA SA FIE APLICATE DEOARECE SINGURA VARIANTA PENTRU BINELE MAJORITATZII ESTE STANGA ! DAR ARISTOCRATZII DE STANGA AU CU TOTUL ALTE PREOCUPARI DECAT A PROMOVA OAMENI SHI POLITICI DE STANGA !
SURPRINZATOR PENTRU MINE A FOST CA DESHI ATAT SARBU CAT SHI DIACONESCU SHI OPREA MA CUNOSHTEAU DESTUL DE BINE SHI TOTUSHI AU PREFERAT UN ANONIM PENTRU UNPR SALAJ IN LOC SA INCERCE CU MINE !
ADICA IN LOC DE CEL PUTZIN 60 % LA ZALAU SHI 10-15 % PE JUDETZ AU PREFERAT O,12 % !
SA LE FIE DE BINE SHI DE SANATATE !
ASHA CA OANA DRAGA ASH SPUNE SA NU TE PRIPESHTI !
STUDIAZA PUTZIN PROBLEMA INAINTE DE A FACE VRE-O MISHCARE !

Ciu Huhu 12-03-2012 - 17:58

Esti o sluga mizerabila a dictatorului Basescu.
Huuuoooo JOS DICTATORUL BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!!

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 12-03-2012 - 18:32

Catzelandru chow-hu, ce dreaq ma’h! Tu , cu MASTERAT in PSIHOLOGIE numa’h atatica ! Hay , ma Entelectualule ! Suge. reaza si tu ceva mai substantial …catze LASh!

dxn 12-03-2012 - 21:08

Ai mai vorbit la telefon dincolo de Mediterana sau M.Neagra?
Vezi ca te cam ascultam!
Stapaneste-te! 😉

andrei 12-03-2012 - 22:05

esti o pielea p*** daca nici dalmatienii de la unpr nu te vror

maria 13-03-2012 - 08:26

cine sa o primeasca? e o mare mincinoasa!o cunosc destul de bine!sa ne lase dracu cu falsitatea ei si si nu mai posteze in victime.cei care o cunosc pot confirma

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult