Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Olguţa Vasilescu: Cazul Borbely, altă pisică arătată UDMR

Olguţa Vasilescu: Cazul Borbely, altă pisică arătată UDMR

scris de A.B.
2 afisari

Lia Olguţa Vasilescu consideră că ceea ce i s-a întâmplat ministrul Laszlo Borbely este o pisică arătată UDMR de către preşedintele Traian Băsescu în condiţiile în care etnicii maghiari fac presiuni tot mai mari asupra UDMR să iasă de la guvernare.

lia olguta vasilescuSenatorul PSD şi-a explicat afirmaţia prin faptul că Laszlo Borbely a militat pentru alegeri anticipate şi s-a opus exploatării gazelor de şist şi proiectului minier de la Roşia Montană.

“Ministrul Borbely este unul dintre cei care au militat să avem alegeri anticipate. Ministrul Borbely a fost dintre cei care s-au opus exploatării gazelor de şist şi proiectului de la Roşia Montană. Am ajuns în situaţia ciudată ca etnici maghiari să se bată mai mult pentru resursele naturale ale României decât o face un fost şef al unui serviciu secret care ar trebui să fie cel mai patriot întru apărarea valorilor naţionale şi a resurselor”, a declarat pentru Agerpres Olguţa Vasilescu.

Ea este de părere că ceea ce se întâmplă în cazul domnului Borbely este iarăşi o pisică arătată liderilor UDMR care sunt din ce în ce mai disperaţi să părăsească această coaliţie de guvernare, pentru că între timp s-a inventat şi la dumnealor, în maghiarime, pluralismul politic unde există deja două partide care le fac tot felul de probleme, iar 70% din populaţia maghiară este reprezentată de pensionari care pun o presiune tot mai mare pe UDMR să iasă de la guvernare.

Legat de moţiunea de cenzură depusă de opoziţie, Vasilescu nu ar fi deloc o surpriză ca UDMR să voteze de această dată cu opoziţia.

1 comentariu

gheorghe 06-04-2012 - 12:05

Hopa sus a ajuns si aceasta traseista de pe centura P.R.M. pe centura P. S. D mare analist politic .Ar fi timpul sa schimbe si aceasta centura cu centura Bucurestiului unde in mod sigur va fi bagata in seama de destui admiratori .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult