Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oltean: DNA să spună dacă sunt implicat în dosarul şpăgii

Oltean: DNA să spună dacă sunt implicat în dosarul şpăgii

scris de A.B.
1 afisari

Liderul PDL, Ioan Oltean, susţine că este nevinovat şi cere DNA să facă public dacă este implicat în dosarul şpăgii. El spune că este vorba despre un atac politic la adresa imaginii sale, care vine din interiorul sau din exteriorul PDL.

ioan oltean Liderul PDL a explicat că are un statut social şi politic care îi poate deranja pe “unii” aceştia doind ca imaginea sa publică să aibă de suferit. Oltean a spus că nu are nimic pe conştiinţă, el acuzând unele televiziuni, care se dau obiective, că doresc să îi afecteze imaginea.

“Informaţiile apărute în presă despre implicarea mea în dosar pot fi un atac politic, din interiorul sau din exteriorul PDL”, a declarat pentru Mediafax liderul PDL. El a subliniat că nu are niciun fel de implicare în dosarul de corupţie de la Bistriţa.

„Vreau să vă spun, şi o fac cu toată responsabilitatea: n-am niciun amestec în acest dosar, nu am nicio calitate, n-am fost citat niciodată, nu am fost implicat sub nicio formă, nu m-am întâlnit cu nimeni, nu am promis nimănui absolut nimic. Este vorba doar de trei sau patru convorbiri telefonice dintre oameni care sunt părţi implicate într-un fel sau altul în dosar, dar din care nu rezultă că s-au întâlnit cu mine, că le-am făcut vreo promisiune, că m-am angajat într-un fel sau altul”, a spus Oltean.

El a arătat că este vorba de convorbiri telefonice care au avut loc în 2009.

Numele secretarului general al PDL Ioan Oltean apare în dosarul în care sunt cercetaţi fostul secretar de stat Ioan Andreica şi Liviu Rusu, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult