Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oltean, implicat în scandalul şpăgii de 1.8 miliarde de euro

Oltean, implicat în scandalul şpăgii de 1.8 miliarde de euro

scris de D.P.
3 afisari

Numele secretarului general al PDL Ioan Oltean apare în dosarul în care sunt cercetaţi fostul secretar de stat Ioan Andreica şi Liviu Rusu, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa, informează România TV.

Ioan Oltean e implicat in dosarul Andreica

Procurorii DNA fac cercetări prealabile în ceea ce-l priveşte pe pedelistul Ioan Oltean şi implicarea sa în dosarul şpăgii pentru trucarea de licitaţii. Procurorii susţin că Oltean ar fi avut puterea de a influenţa licitaţii publice, alături de Ioan Andreica, secretar de stat la acea vreme în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.  Conform procurorilor, afaceriştii care se ocupau cu intermedierea de licitaţii găseau firme interesate de diferite lucrări publice şi le cereau mită spunând că au influenţă la demnitari de la Bucureşti.

În acest sens, ei ar fi apelat la sprijinul lui Ioan Oltean şi al lui Ioan Andreica. În dosar, există mai multe interceptări în care apare numele lui Ioan Oltean, într-una dintre ele afaceriştii vorbind chiar din biroul deputatului PDL. Dintr-o altă interceptare reiese că oamenii de afaceri îi spuneau lui Ioan Oltean „Barosanu”.

3 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 14:22

Si uite asa se vor infiinta ELESTEIE de BROASTE , caci vor face parte din MENIU preferat al PORTOCALILOR. Si nu numai pulpitele, toata BROASCA va fi inghitita , de NEA OLTEANU ,aviz si altor amatori de bactracieni!

Ciu Huhu 25-03-2012 - 16:02

Oare vom avea, romanii, marea placere de a vedea pe acest porc Ion Oltenu, Udrea, Anastase si T. Basescu la puscarie pe viata?

vasile 25-03-2012 - 19:04

DE CE OARE ESTE ASA DE BLESTEMAT ACEST POPOR ROMAN SA FIE DISTRUS DE CALAII „ALESI ” DINTRE EI ???? ILIESCU, NASTASE, BASESCU, BOC, UDREA, VIDEANU, BLAGA, BERCEANU, ANASTASE, &cO MERITA SA FIE INCHISI LA INCHISOARE PE VIATA LA MUNCA SILNICA SI SA LE FIE CONFISCATE AVERILE.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS