Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oltean: Restructurarea guvernului este exclusa

Oltean: Restructurarea guvernului este exclusa

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca este exclusa o restructurare guvernamentala, iar remanierea unor ministri se va produce abia dupa ce opozitia va decide daca mai depune sau nu o noua motiune de cenzura, transmite Agerpres.

„Acum discutam despre o noua restructurare a agentiilor, despre o noua regandire a numarului de secretari de stat, a vicepresedintilor de agentii, a reducerii numarului de personal, pentru ca cea pe care a facut-o guvernul pana acum s-a dovedit a fi insuficienta. Diminuarea cu 36.000 a locurilor de munca in sectorul bugetar s-a dovedit a fi o masura insuficienta in planul diminuarii cheltuielilor in acest domeniu”, a explicat Oltean.

Liderul PDL da asigurari ca, daca PSD va depune o noua motiune de cenzura, nu vor mai exista parlamentari democrat-liberali care sa voteze impotriva guvernului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult