Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Oltean se ţine de poante: Între Guvernul Ponta şi Guvernul Poanta e diferenţă doar de o literă

Oltean se ţine de poante: Între Guvernul Ponta şi Guvernul Poanta e diferenţă doar de o literă

scris de A.B.
5 afisari

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, e pus pe şotii. El spune că între Guvernul Ponta şi Guvernul Poanta nu există decât o diferenţă nesemnificativă. O literă.  

oltean

foto: ziarelive.ro

În comunicatul dat publicităţii, intitulat „Guvernul Po(a)nta sau Guvernul nimănui”, Ioan Oltean menţionează o declaraţie a premierului Victor Ponta care, la instalarea în funcţie, spunea că va forma cel mai cinstit şi competent guvern post-decembrist. „Între timp, credibilitatea acestei declaraţii tinde să se transforme într-o glumă fără poantă. Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, doreşte să introducă în noua lege a sănătăţii taxe pe preparatele fast-food şi pe berea cu alcool. Victor Ponta a declarat că nu a fost informat despre o asemenea iniţiativă. Acelaşi Victor Ponta l-a taxat pe fostul ministru al sănătăţii Eugen Nicolaescu, care a propus desfiinţarea contribuţiilor pentru asigurările sociale de sănătate, CASS, numindu-l vedetă şi spunând un „nu” hotărât acestei iniţiative a colegului de alianţă social-liberală”, explică Oltean.

El a menţionat că sunt doar două două exemple ale unei colaborări dincolo de limita unei ineficienţe guvernamentale evidente pentru orice cetăţean de bun simţ. Potrivit liderului PDL, degringolada în care se zbate actualul Executiv creează impresia că în coaliţia actualei puteri se vorbesc mai multe limbi. „În niciuna nu există, însă, termeni precum competenţă, responsabilitate sau recunoaşterea neputinţei de a conduce o ţară aflată în plină stabilitate economică. Până acum, Guvernul Ponta s-a remarcat doar prin nominalizări nereuşite la nivelul fotoliilor ministeriale, ultimul exemplu cu demisionarul ministru al educaţiei, Ioan Mang, acuzat de plagiat, fiind reprezentativ pentru acest Guvern al nimănui sau Guvernul cui s-o nimeri, precum şi prin anunţarea unor măsuri cu caracter populist pentru anul 2013″, spune Oltean.

Liderul PDL susţine că rezultatul economic, politic, social şi administrativ al acestui Guvern se rezumă la faptul că trei miniştri au fost înlocuiţi pentru probleme de incompatibilitate, plagiat sau minciună.”Totul s-a petrecut în numai zece zile ale existenţei acestui Guvern! Un record mondial, poate, iar României îi este ruşine! Se anunţă alte trei plecări din acest guvern a cărui sorginte social-liberală seamănă cu un ghiveci politic! Între Guvernul Ponta şi Guvernul Poanta nu există decât o diferenţă nesemnificativă. O literă. Simbolul este acelaşi”, concuzionează Oltean.

5 comentarii

BULA 18-05-2012 - 14:44

Propun sa facem cheta si sa-i cumparam un tractor, acestui domn de la PDL.

coco 18-05-2012 - 15:17

la fel si intre guvernul boc si guvernul dobitoc , nu vad nici o diferenta

descultul 18-05-2012 - 20:52

ia mai iesit o broasca din gat.

ALexandru 19-05-2012 - 20:36

Ce comentatori postati aici……! Dl Oltean are perfecta dreptate postacilor platiti la comentariu…..guvernul po(a)nta facut cu pers. dubioase cu fac. la privat si diplome inexistente.probabil ca asta va si atrage la usl……….propagarea inculturii si hotiei.

gabriela 20-05-2012 - 10:47

asa ati ajuns pdl-istilor in funte cu basecu la conducere prin bascalie, agresivitate, golaneala si mojicie

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult