Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Omul lui Udrea, purtător de cuvânt la Cotroceni

Omul lui Udrea, purtător de cuvânt la Cotroceni

scris de A.B.
5 afisari

O nouă voce la Cotroceni. Preşedintele Traian Băsescu are purtător de cuvânt. Bogdan Oprea a fost numit în funcţia de consilier de stat al Departamentului de Comunicare Publică şi purtător de cuvânt al Preşedinţiei.

oprea

foto: ziare-pe-net.ro

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul pentru numirea lui Bogdan Oprea în funcţia de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică şi purtător de cuvânt al Preşedinţiei Române.

Bogdan Oprea, fost jurnalist la ziarul Adevărul, a fost purtător de cuvânt şi al fostului ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea.

În 17 februarie, Traian Băsescu a desemnat-o pe Claudia-Elena Ionaş, din Biroul de presă, să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, după demisia lui Valeriu Turcan.

Valeriu Turcan, consilier prezidenţial pentru Comunicare Publică, era purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu,  din aprilie 2007.

3 comentarii

Ciu Huhu 15-05-2012 - 20:19

Are moaca de tigan get beget!

Mache 15-05-2012 - 20:41

Parca esti tu cand te-au dat la scoala 🙂

Ciu Huhu 15-05-2012 - 22:01

Seamana cu tine cind te-ai nascut!:)))

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult