Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Onţanu, petrecere de 8 martie la Bamboo VIDEO

Onţanu, petrecere de 8 martie la Bamboo VIDEO

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a organizat, de 8 martie, o petrecere în Bamboo pentru femeile din Sector, deşi pe invitaţiile făcute, doamnele erau poftite la Centrul pentru Activităţi Recreative pentru a asculta un Mozart, Haydn sau Beethoven.

Ontanu la Bamboo

Ontanu la Bamboo

Neculai Onţanu a organizat pentru locanicele din sectorul pe care îl păstoreşte o petrecere privată în Clubul Bamboo, intrarea făcându-se exclusiv pe bază de invitaţie. E drept, că pe site-ul Primăriei nu se regăseşte nicio informaţie despre sindrofia organizată de primar în clubul Bamboo. În schimb, sunt oferite date despre “regalul simfonic” pregătit de Primărie pentru femeile din Sectorul 2.

Pentru a celebra într-un mod special Ziua Internaţională a femeii, doamnele şi domnişoarele au fost invitate să pătrundă în lumea plină de pasiune şi mister a muzicii simfonice, având şansa să asculte de la valsuri, până la serenade şi sonate”, se arată pe site-ul Primăriei Sectorului 2.

După ce s-au delectat cu muzica de cameră, marea petrecere a doamnelor a început la clubul Bamboo din Capitală.


3 comentarii

dxn 10-03-2012 - 23:35

dENISULE, Cretinosule, Ciocumicule?????????????
Pai … Ce faceti ma’ flacai?
Nimic.
Orgasmele alea frustrante!
Eu v-am atentionat.
Nu ati vrut sa intelegeti!
Ce sa va fac.
Mai vb.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 10-03-2012 - 23:46

@d x n Nineaca, oferta ramane valabila.

DXN 11-03-2012 - 00:01

?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult