Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Opinia lui Ponta despre Mișcarea Popularǎ.„Loseri de profesie”

Opinia lui Ponta despre Mișcarea Popularǎ.„Loseri de profesie”

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Premierul Victor Ponta a declarat cǎ Partidul Mişcarea Populară este o ciorbă reîncălzită alcătuită din „loseri de profesie şi ţuţări ai preşedintelui Traian Băsescu”.

Opinia lui Ponta despre Mișcarea Popularǎ. „Loseri de profesie”

Victor Ponta a susţinut, la RTV, că nu a observat vreun om nou la Mişcarea Populară, ci doar persoane care s-au aflat şi la PSD şi PNL, dar „au luat bătaie”.  Astfel, premierul considerǎ cǎ noul partid este o formaţiune care nu va fi capabilă de vreo surpriză pe scena politică.

Deputatul Eugen Tomac a anunţat, marţi, că Partidul Mişcarea Populară, formaţiune pe care o conduce interimar, şi-a depus la Tribunal actele pentru înfiinţare, el prezentând, într-o conferinţă de presă, echipa de conducere precum şi sigla şi simbolul PMP, mărul. Membrii Comitetului de iniţiativă naţională al Partidului Mişcarea Populară, format din preşedintele interimar Eugen Tomac şi Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu şi Dragoş Ciuparu, au susţinut, marţi, la lansarea partidului, o conferinţă de presă, având în spate un panou cu sigla şi logoul formaţiunii – un măr stilizat în culorile albastru-verde.

Conform mediafax, Eugen Tomac preciza că obiectivul imediat este de a pune bazele celui mai puternic partid din România, arătând că există posibilitatea ca începând de miercuri să fie înfiinţate peste 30 de filiale ale Partidului Mişcarea Populară. Acesta ţinea să sublinieze că cei din Partidul Mişcarea Populară sunt parteneri ai actualului şef al statului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult