Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Opoziţia a egalat Puterea la numărul de senatori

Opoziţia a egalat Puterea la numărul de senatori

scris de C.P.
1 afisari

Senatorul Şerban Rădulescu şi-a anunţat marţi demisia din grupul PDL. El va activa ca independent. Arcul guvernamental a pierdut astfel majoritatea în această Cameră a Parlamentului.

Radulescu_Serban

Şerban Rădulescu

Demisia senatorului Şerban Rădulescu a adus puterea la egalitate cu opoziţia, fiecare având în prezent 68 de reprezentanţi, anunţă Realitatea.net.

Va fi astfel extrem de dificil pentru Cabinetul Boc să treacă anumite proiecte prin Senat, singura spreranţă rămânând la Camera Deputaţilor, acolo unde puterea încă are o majoritate solidă.

Senatorul Rădulescu a anunţat ca a demisionat din cauza faptului că PDL nu a arătat interes pentru proiectele promovate de el şi că nu vede o ieşire din actuala situaţie în care se află România.

Liderii USL au anunţat, duminică 22 mai, că luni, 23 mai, mai mulţi senatori ai Puterii vor trece în tabăra Opoziţiei, iar raportul de forţe din Senat se va schimba dramatic pentru actuala guvernare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult