Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Opoziţia, majoritate la Senat: Mihaela Popa, la PNL

Opoziţia, majoritate la Senat: Mihaela Popa, la PNL

scris de A.B.
3 afisari

Senatorul PDL Mihaela Popa a trecut la PNL. Motivul, lipsa democraţiei în formţiunea condusă de Emil Boc. în cadrul PDL.

mihaela-popa

foto: dcnews.ro

“Pentru mine destinaţia politică este democraţia în partid. Pentru a construi acea democraţie pe care mi-o doresc pentru copilul meu, pentru a avea acele instituţii de îndrumare şi control care să funcţioneze aşa cum am văzut eu în experienţa mea europeană,(…) nu să fie doar de control, nu doar de zăngănit de cătuşe sau intimidare (…),am decis să mă alătur unei echipe şi noi pentru mine dar consolidate în timp, să mă alătur de Sorin Frunzăverde”, a declarat, pentru Agerpres, Mihaela Popa.

În opinia sa, oamenii fac partide şi nu partidele fac oameni.

Sorin Frunzăverde a explicat că trecerea Mihaelei Popa în PNL se datorează în parte şi respectului reciproc arătat de-a lungul anilor între senatoare şi liderul PNL Iaşi, deputatul Relu Fenechiu.

Deşi senatoarea Mihaela Popa afirmă că nu a cerut nimic în schimbul trecerii sale la PNL, deputatul Relu Fenechiu, liderul filialei judeţene a PNL a spus în cadrul aceleiaşi conferinţe că aceasta va fi candidatul filialei liberale la alegerile europarlamentare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult