Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Opozitia refuza discutia initiata de seful statului si sindicate

Opozitia refuza discutia initiata de seful statului si sindicate

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Liderii PNL, PSD, PC au refuzat sa participe la intalnirea dintre seful statului, reprezentantii Guvernului, sindicatelor si patronatelor, desfasurata la Parlament.


 Daca seful PSD Victor Ponta a anuntat inca de luni ca nu participa la “o intalnire deja aranjata, in care eventual sa fim pusi sa garantam sau sa giram niste masuri cu care care nu numai ca nu suntem de acord, dar pe care le consideram impotriva populatiei si total ineficiente”, marti, cu doar o jumatate de ora inaintea reuniunii, Crin Antonescu a informat ca nici liberalii nu vor fi prezenti. “Azi constatam ca presedintele socoteste ca s-a constituit un fel de organism pe care il conduce. Noi nu am anuntat ca venim la un organism constituit si condus de presedinte. In conditiile in care nu avem de-a face cu o intalnire serioasa, nu participam la o celula de criza pe care crede ca a constituit-o presedintele Basescu”, a aratat Antonescu.

Pe de alta parte, Victor Ponta i-a invitat marti, printr-o scrisoare deschisa, pe liderii celor cinci confederatii sindicale la o intrevedere separata. El le-a explicat sindicalistilor motivele absentei pesedistilor de la discutia cu seful statului si partidele din arcul guvernamental.

La intrevederea de duminica dintre sindicate si presedinte, s-a convenit asupra infiintarii unei structuri de criza din care sa faca parte Presedintia, Guvernul, sindicatele, patronatele si reprezentanti ai partidelor politice parlamentare, avand rolul de a analiza solutii de redresare economica.

0 comentariu

sorge 05-03-2010 - 05:33

Si cred ca Patriciu din birlogul lui de la Snagov ,pune la cale restructurarea partidului .
Si Melescanul ,care nu a facut de rusine PNLul ,din contra ,nu se va mai regasi pe liste .
A ales libertatea .

oblioo 05-03-2010 - 06:44

Vechiul securist, stiut de toata lumea, se duce la locul lui…Bravo ! Bazooka isi va face treaba…

oblioo 05-03-2010 - 06:47

Distractiv…. Toti se strang la un loc…pentru ?… A FI LICHIDATI….HA…HA,,,,HA???

oblioo 05-03-2010 - 07:14

Dupa cum arata harta…veti avea parte de lovitura binemeritata, pe care a-ti chemat-o cu prostia voastra…

ulivia 05-03-2010 - 09:57

Pokeristul Gabi Fixativ,facut gheneral din boabele de fasole furate din gamelele soldatilor sibieni, este cel care are in continaure rolul de intendent al camarilei securiste ce se aduna la ordin hahahb-ase?Iata din ce motive Basescu Traian a condamnat in fals comunismul,iata de ce actualul presedinte desconsidera pericolul ce-l reprezinta coruptia institutionalizata din Romania,PENTRU A MARI PUTEREA SECURISTILOR IN MENTINEREA TARII SUB OCUPATIE SECURIST-COMUNISTA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult